Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, May 20, 2012

Samtas woog op het moment van schrijven 89.80 kg (bmi: 31.44).

:goedemiddag2:

Wat een heerlijke dag vandaag na zo'n donderende ochtend!:storm:

En toen ik op de weegschaal ging staan was ik nog blijer...ik zit onder de 90!!!:yes2::yes2::yes2::whoepie::enthousiast:
Eindelijk!!Die had ik al jaren niet gezien zeg,de :cijfer8:
En dat in m'n eetweek 2,1 eraf en morgen is het een hele week dus ben benieuwd wat t totaal morgen is,want ik moet ook nog mijn maandelijkse zooi krijgen:kapot:

Nouja dit is eraf en nu nog 2 weken zonder mijn consulente...nou ik ben nu al trots haha.

Nog :eenprettigedag: allemaal

May 23, 2012 om 07:31
netjes hoor 2.1 eraf in je eetweek .. en daarmee onder de 90 gekomen .. toppie hoor
2 weekjes zonder consulente .. hmmm das minder .. ik heb dat strax in augustus .. dan gaat mijn consulente 3 weekjes op vakantie .. maar ze zou kijken of ze iemand had wat met de weegschaal overweg kon ... dus dan zou ik wel gewoon kunne gaan wegen ...

:puppy2:
May 23, 2012 om 08:32
He Sam, helemaal goed onder de 90kg. Gaat goed hè met CB! Heb je wel in de gaten dat je over de helft bent? TOPPIE hoor!

Groet, Linda
June 1, 2012 om 08:02
He Sam, hoe gaat het? Je consulente weg , dus niet wegen........., hou vol hoor!
Laat weer even wat van je horen.
Groet,
Linda
June 6, 2012 om 05:09
He Sam, even een antwoord op jouw bericht. Het gaat goed met mij, ik zit op de helft eraf van mijn overgewicht dus -20KG in 10 weken! Dus gemiddeld - 2 kg p/wk! Ik ben DIK tevreden en voel mij uitstekend! Ik voel mij veel fitter, doe veel meer (ook huishoudelijk en in de tuin) en ga straks anders eten.
Ik heb een 3 tal boeken gekocht van yvonne Lemmens of Lemmers, zij is dietiste en geeft aan dat je maar voor 1 uur per dag koolhydraten mag eten om op gewicht te komen en verder koolhydraat arm, bijv. 12 koolhydraat uurtjes per week.
Ze heeft lekkere recepten en het lijkt mij goed te doen als normaal eten, maar het is puurder dan wat je normaal eet. Geen light producten maar volle yoghurt, slagroom, eigen gemaakte mayo etc., waardoor je een verzadigd gevoel houd en geen 'lekkere'trek meer hebt en ik geloof in haar fylosofie. Het is anders maar heel goed te doen. Maar niet eerder dan dat ik helemaal klaar ben met CB. Want overstappen op een ander dieet is mij in het verleden erg slecht bevallen.
Dus we houden de moed erin SAM! Lekker doorgaan met CB en dan komt het op gewicht blijven en dat betekend keuzes maken, het is niet anders.
Groet, Linda
June 15, 2012 om 08:50
Het Sam, hoe gaat het daar? Gaat alles nog naar wens? Volhouden meid.
Groet, Linda
June 22, 2012 om 11:39
Hoe gaatie Sam? Ik ga goed al was het deze week maar 1 kilo, ik heb er vrede mee, want ik heb een dag gegeten (en natuurlijk iets te veel van het goede) maar afin, het was dan ook een hele speciale gelenheid. In ieder geval succes deze week en fijn weekend!
Groet,
Linda
June 22, 2012 om 12:52
Een weekje Rhodos, Griekenland, maar met CB shakies! Lekker doorgaan, mijn echtgenoot eet wel voor TWEE! Die is zo slank, daar ben ik jaloers op, groeit niet en eet alles. 67 kg schoon ad haak, pffft!
Tot dan, Linda
July 4, 2012, gewijzigd door Linda55 op July 4, 2012 om 04:24
He Sam, De eindstreep in zicht, de laatste loodjes....... Nog een kleine 9 kg en je bent er, heb je dat wel in de gaten? Doorzetten nu hè.
Groetjes Linda
July 13, 2012 om 14:52
Sammie..... Hoe gaat het? Lukt het allemaal? Doorzetten hè.
Groet, Linda
July 24, 2012 om 09:20
He Sam, hoe gaat het??? Je schrijft niet meer in je dagboek, je vult alleen je gewicht in. Dan kunnen we je stemming niet lezen, ook niet als je in een dipje zit. Je bent natuurlijk wel afgevallen, maar het gaat minder snel en dan misschien ook minder gemotiveerd.
Doorzetten hè, Succes Linda

September 19, 2012 om 16:27
Je bent er bijna Sam, goed zo! De laatste lootjes, maar ze zijn zwaar, of niet?
Groet,
Linda
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan