Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, May 20, 2012

Marisje88 woog op het moment van schrijven 75.60 kg (bmi: 26.79).

Morgen nieuwe weegdag en heb het gevoel dat ik weer ben bijgekomen, :zakdoek:voel me echt slecht in mijn vel!!! tgaat echt allemaal niet zo goed momenteel... Vroeger was afvallen simpeler, voor mijn zwangerschap leek het vanzelf te gaan... Nu moet ik vechten voor elk grammetje dat eraf moet:zelfbeeldn:
Hopelijk gaat het bij de anderen beter??? Heb ook het gevoel wat minder steun te krijgen, mss dat het daarmee ook wat minder gaat...

May 21, 2012 om 01:06
nou hier ook niks beter hoor, ik weet niet wat het is. Ik eet toch wel verstandig, gezond, niet te veel, maar er gaat ook geen gram af! Om chagerijnig van te worden! Ik snap je gevoel :hug:
Onbekend
May 24, 2012 om 14:25
Balen dat het afvallen zo traag gaat!! Met mij is het niet anders op het moment maar dat heb ik zelf in de hand. Ik ben namelijk wat minder consequent met al die feestdagen. Die lange weekenden zijn funest voor m'n eetpatroon. Op de normale dagen gaat het goed. Maar op die vrije dagen eten we toch wat rommeliger. En dan is een wijntje zo gedronken of een frietje zo gehaald. Tja..en dat is natuurlijk niet goed. Het gaat hier heel langzaam...
Nou, hou vol hoor. Ik ben hier op het moment ook wat minder vaak te vinden door alle drukte maar probeer toch een goede buddy te zijn!
:liefs:
May 26, 2012 om 02:30
Hmmm je had het dus goed gevoeld, je was inderdaad niet afgevallen zie ik. Balen zeg!

Bij mij gaat het ook niet altijd goed, maar ik heb wel al veel bereikt en daar denk ik aan. Toch is het balen als je soms weken stil staat en het gevoel hebt wel goed bezig te zijn. Misschien proberen iets aan te passen aan wat je eet, of iets extra te bewegen? Hoe ben je bezig met lijnen? Vul je je eetdagboek in? Dat kan helpen om je meer bewust te zijn van wat je binnen krijgt... Dat is althans wat er voor mij voor heeft gezorgd dat ik zoveel ben afgevallen!

Nou, heel veel succes, ook weer tijdens dit heerlijke weekend, om toch vol te houden! Alleen als je volhoudt, kan je uiteindelijk ook resultaat behalen!

May 27, 2012 om 16:24
Hey iedereen,

bedankt voor de aanmoedigende berichtjes...
Het gaat hier eigenlijk niet zo goed :/ hier gaat het ook een hele week goed, dat weekend is daar en ik zondig (en geen klein beetje!)
Ik heb daarnet heel mijn huis nog gekuist en maar zweten met die warmte, hoop dat er morgen toch terug weer wat af is, in ieder geval zal ik al blij zijn als er niks bij is :(

En bewegen, dat zou ik veeeeel meer moeten doen, maar werken, met de hond gaan trainen, een kleintje van 16maanden in huis en de was en strijk en kook en kuis die niet vanzelf gaan.... ik heb bewondering voor de mensen die dan nog tijd vinden om naar de fitness te gaan :)

Buddies, voor jullie meer succes!!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan