Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 5, 2012

Violets woog op het moment van schrijven 99.90 kg (bmi: 32.62).

Door drukte kom ik er niet echt aan toe om hier wat te schrijven. Nu had ik even een momentje, dus dacht gelijk even gebruik van maken.

Eten, tsja wat zullen we ervan zeggen. Het gaat niet super. Ik snoep veel, heel veel. Over 2 weken heb ik een afspraak bij de huisarts voor een doorverwijzing naar een echte eetkliniek. Zo eentje waar ze ook anorexia patienten behandelen. k heb gewoon een eetprobleem en heb mijn eten aangepast aan mijn gbp. Ik eet nu ineens veel ijs bijvoorbeeld want dat gaat goed. Laat dat nou net niet de bedoeling zijn. dat soort dingen moet ik dus aanpakken. Ik probeer de schade zoveel mogelijk te beperken hoor maar het valt niet mee.

Het sporten staat ook even op een laag pitje. Ik wilde wisselen van sportschool. De avond dat ik mee wilde doen was de dinsdag avond. Ik heb 3xs een afspraak gemaakt en elke keer werd mijn afspraak in het ziekenhuis op de dinsdag gepland. Heb dus elke keer af moeten bellen. Schaam mijn ogen uit mijn kop kan ik je wel zeggen. Ik heb inmiddels ook Evi hardloopprogramma ontvangen en daar heb ik wel zin in. Ik heb geen idee of ik het kan maar dat zien we vanzelf.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan