Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 5, 2012

Badeend woog op het moment van schrijven 87.30 kg (bmi: 28.18).

Wammes! Weer 0,5 down the drain, yieha!

Verder voel ik me goed. (Nog) geen moeie benen maar dat kan morgen ook nog komen. Wat wel behoorlijk lastig was; gisteravond dook ik mijn nestje in en het is buiten al niet al te warm maar man man man wat was ik verrekte koud …. Dit komt uiteraard ook door het dieet en had ik ook wel verwacht (in principe is het een goed teken). Meestal kruip ik meneer Duck even aan, welke natuurlijk niet gecharmeerd is van mijn ijskoude zwemvliesjes maar ik houd stug vol, en is het zo gepiept. Maar nu bleef ik maar koud. Soms kruip ik zo erg naar zijn kant toe dat hij uitstapt en gewoon aan de andere kant van het bed weer er in stapt, haha. Tot overmaat van ramp moet ik ook weer plassen natuurlijk ….. Water is een superhulpmiddel, en het moet ook, maar soms …. Je piest je helemaal de rambam. En dan probeer je het in te houden tegen beter weten in. Maar ja, ik dacht als ik er nou ook nog weer uit moet ….. Nou, vluchten kan niet meer in zo’n geval dus toch er maar uit. Weer piesen (afgelopen nacht 3x) en daarna de geitewollen sokken van mijn man aangetrokken en mijn 3 maten te grote badstoffen pyama over mijn nachthemd. En ja hoor, eindelijk begon de temperatuur wat te stijgen en ben ik in slaap gevallen:dromenoverslapen:. Vanmorgen bade(e)nd in het zweet en met natte haartjes in de nek wakker geworden van de wekker van mijn man. Gaat ie me ook nog lekker liggen knuffelen (de schat), maar niet leuk natuurlijk wanneer je bijna stoom afgeeft waar de fluitketel een puntje aan kan zuigen. Dus als een gek de badstoffen pyama en sokken weer uit en nog ff doorpitten, althans poging tot. Want nieuwsgierig als ik ben, die weegschaal roept ….

En nou staat dag drie voor de deur; “The day from hell”. Althans, volgens de meeste personen die ooit een kh arm dieet gevolgd hebben de moeilijkste dag, uitzonderingen daargelaten want voor sommige mensen wordt het pas makelijker na een paar weken. Ik ben inmiddels na 2 dagen al weer lekker in ketose en ik denk dat dit voor the Duck wel mee zal vallen. Lekker veel afleiding zoeken vandaag en dan is dag drie ook weer om.
Nou, mijn eerste shake (en een ½ liter water) is inmiddels weer binnen en lekker gezakt dus ik ga mijzelf maar weer eens nuttig maken op één van mijn martelwerktuigen :crosstrainer:.

Oant moarn! :friesevlag:

:badeend:

June 5, 2012 om 06:13

Hey :badeend:
Erg hé die kou?!
Ik had dat in het begin ook heel erg, vooral 's avonds/met slapen gaan.
maar ergens is dat toch (bijna) overgegaan.
volhouden dus! Wat doe je nu voor dieet?
Je ging toch geen CB meer doen, andere shakes gevonden...?
En dat water drinken...:waterdrinken:
Ik geloof dat ik daar nooit aan wen...
je blijft lopen hé?!! :wachtenopwc:
Maar ja, dat waterdrinken schijn bij elk dieet te horen.
Dus daar komen we niet onderuit, helaas.
:rotsje:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan