Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 5, 2012

Bubbelies woog op het moment van schrijven 81.00 kg (bmi: 30.12).

Blegh, vorig jaar om deze tijd woog ik 8 kilo minder dan nu... Correctie, 2 jaar geleden... Vorig jaar 4 kilo minder. Ergens is het allemaal weer de verkeerde kant op gegaan, en ik heb heel veel moeite met de knop weer definitief omkrijgen. Iedere dag weer kies ik ervoor om ervoor te gaan, maar ergens halverwege de dag ben ik dat weer vergeten, eet ik toch dat stukje taart, ga ik toch weer niet hardlopen of verzand ik in een vreetbui en eet ik een half pak chocolade op. Blegh. Ik baal ervan. Ik ben er klaar mee, maar blijkbaar niet zo klaar dat ik de kracht kan vinden om er voor 200% voor te gaan. Iemand een potje kracht over? Ik houd me aanbevolen :)

Nou ja, ik doe het maar met wat ik nu heb. Ik hoop snel weer onder de 80 te zitten, misschien dat dat het gevoel dat ik het kan weer terugbrengt.

Gisteren moest ik tentamen surveilleren. Vermoeiend dat dat was! Niet het surveilleren op zich, maar die zaal... OEF. Een grote collegezaal voor 1000 man (300 man die tentamen doen), met van die treetjes die net de laag zijn, maar dan ook weer net de diep om er per 2 op te lopen. En dan 3 1/2 uur op en neer lopen om extra blaadjes te geven, vragen te beantwoorden, mensen naar de wc te begeleiden, iedereen in de gaten te houden enzo meer. En ik heb me nu toch spierpijn in mijn kuiten en bovenbenen, hahahaha. En weet je, dat voelt eigenlijk erg goed... Misschien tot de sportschool maar weer eens opzoeken? Maar dat is zo moeilijk zonder sportbuddie... Iemand hier uit regio Aalst, Belgie, die met mij wil gaan sporten?

Deze week ook mijn hardloop schoenen maar weer eens uit de kast halen!

Lieve buddies, succes!!! Ik ga er in ieder geval weer voor (tot de middag ;) ) Want ook al gaat het een beetje de verkeerde kant op, het is nog steeds minder dan 3 jaar geleden, en ik ga NOOIT meer terug naar de 90 (behalve misschien als ik zwanger ben... Er rammelt hier vanalles, dus wie weet komt dat er ergens volgend jaar als de rust is teruggekeerd bij ons wel van...)

*** Update maandag 11 juni***

Ik speel vandaag weer even struisvogel. Ik ben ongesteld, en wat de weegschaal vanmorgen aangaf slaat echt helemaal nergens op. Hahaha. Volgende week een nieuw weegmoment :)

:bubbelies:

Onbekend
June 7, 2012 om 03:14
hoi,

Kom op, we gaan er weer voor hoor.
Hier ging het ook wat minder maar heb vanaf maandag weer mijn kop uit het zand gehaald en ga er weer voor, een paar kilo eraf voor de zomervakantie moet lukken toch.

succes en je kant het!!
June 8, 2012 om 05:32
Hoi!

wat een proces is afvallen he.....Er zijn dagen dat je toch dingen eet die je niet wil/mag, de kunst is dan niet opgeven en het de volgende dagen toch weer oppakken,. Elk snackje dat je normaal wel zou nemen maar nu niet is er 1 minder! Bekijk het niet per dag maar richt je blik op de horizon en op je doel. Go for it!

Groetjes Brenda
June 10, 2012 om 07:56
:hallo3::hallo3::bubbelies:

Op jouw verzoek hebben we :afvallervandeweek:
gemaakt en onder Gewicht: Afslanken.
geplaatst en hopen dat je je hierin kan vinden.

:twinkie::ladyinpink:
Onbekend
June 12, 2012 om 05:48
Hey! Dank voor je berichtje. Ik denk ook zo: vorig jaar rond deze tijd was ik X kg lichter, damn! Maar we moeten niet terug kijken, maar juist vooruit kijken met veel motivatie en weet ik wat meer :) Maar het gaat ons echt wel lukken, als we maar blijven bewegen en letten op ons eten. Heel veel succes!!
June 21, 2012 om 11:53
Elke dag is er een toch? Al probeer je maar weer per dag een maaltijd (bv. het ontbijt ) op orde te krijgen en dan na een poosje de lunch erbij en maar veel gezonde dingen voor tussendoor.......

Ik wens je veel succes :alleskomtgoed2:

Groetjes, Linda

:doittogether:
June 22, 2012 om 07:29
hoi hoi ik ben nu begonnen met het Southbeach dieet. Het schijnt dat je minder behoefte krijgt aan het zoete tussendoor snaaien (heb ik gelukkig geen last van (ja duh):muwhahahaha:)

Als ik nu trek krijg neem ik een plakje kipfilet of een stukje magere kaas....ach het is het proberen waard toch?

In ieder geval veel succes....:geboftmetjou:

Groetjes, Linda
June 25, 2012 om 05:28
Bedankt Marlijn voor je berichtje! Ik ben heel erg blij met die 2 cijfers voor de komma, ik weet ook echt niet meer wanneer ik voor het laatst minder dan 100 kilo woog dus het is echt een mijlpaal!

Mijn dochter had afgelopen vrijdag haar laatste dansvoorstelling gegeven en we zaten op klapstoeljes en ik kon eindelijk weer eens ontspannen op zo'n klapstoel zitten zonder bang te hoeven zijn dat ik er doorheen zou zakken........ Voor een ander heel vanzelfsprekend om op te zitten, maar als je wat zwaarder bent erg spannend

Ik wens je deze week weer veel succes met alles

Liefs, Linda
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan