Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 5, 2012

Strunkie woog op het moment van schrijven 73.50 kg (bmi: 28.36).

Wauw... Waren dat een bewogen vier dagen zeg!! Figuurlijk dan toch, letterlijk heb ik allesbehalve bewogen. Vrijdagmiddag zijn we met ons dochter naar de spoed gegaan omdat ze slapjes werd en huilde van de pijn, na 2 weken koorts en een antibioticakuur die maar niet wilde werken. Ze hebben haar uiteindelijk aan een infuus gelegd en vier dagen opgenomen. Ik ben de hele tijd bij haar gebleven. Zij zelf heeft er niet al teveel last van gehad denk ik. Na een dag was ze haar infuus gewend en lette zelfs op dat haar buisjes niet in de war kwamen, ze voelde zich steeds beter en dankzij de laptop met wifi, een leuk kamergenootje, bezoekjes van familie en vele spelletjes, vond ze het niet zo erg dat ze niet uit bed kon. Ik had het wel veel lastiger. Je kind in het ziekenhuis, da's gewoon verschrikkelijk! Huilen kon ik niet, je moet niet zitten janken op zo'n moment want dat maakt de kindjes toch maar bang, maar ik wilde zeker wel!
En qua eten was het niet optimaal natuurlijk. 's Ochtends boterhammen van het ziekenhuis, 's middags een belegd broodje dat mijn man meebracht (hij is elke dag het grootste deel van de dag bij ons geweest, dat maakte het toch veel draaglijker) en 's avonds laat als ze eindelijk sliep iets snel en suikerig zoals een kinder bueno of yoghurt en een granenreep. Zoveel brood en suiker had ik in de laatste weken nog niet bijeen gegeten. Had dus verwacht dat er een goeie twee, drie kilo bij zouden zijn. Niet dus!
Nu maakt ons prinses het goed. Ze is wat afgevallen en haalt dit nu met veel smaak weer in, en ze is weer even lief en ondeugend als voorheen. Nu moet ze nog een weekje uitzieken en als de nacontrole bij de kinderarts goed is, kan ze weer naar de kinderopvang. Wat mist ze haar vriendjes!
En wat mis ik ons saaie normale leventje!! :)

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan