Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 5, 2012

Carina1986 woog op het moment van schrijven 143.30 kg (bmi: 47.33).

Dinsdag 5 Juni:

6.00: 2 boterhammen en 1 kapje met hagelslag, halve lt water

8.45: 1 thee

11.15: 1 plak ontbijtkoek, 1 warme chocomel

12.30: 2 krentenbollen, 1 thee (met suiker)

15.15: 1 plak ontbijtkoek

16.50: 1 klein zakje cheese onion chips, 1 cola light

18.15: Pizza Verdura (400gr), halve lt water

20.00: Appel, 1 cola light
____________________________________________________________________________________

19.00: body test en 20 minuten tennis op de :wii:, daarna een halve lt water gedronken

op m'n werk veel gelopen


:goedenavond4:

Weer een vermoeiende dag, al moet ik zeggen dat het ook niet onwijs mee viel ik kan inmiddels wel alles beter een plek geven.
Waar ik me eerst veel aantrok en er maar over in bleef zitten kan ik nu denken 'ach laat maar en ik weet wel dat het niet zo bedoeld is' etc maar wel blijf ik er mee zitten niet met dat wat voorviel of gezegd werd ofzo maar meer met het feit dat die negatieve prikkel me al geraakt heeft en ik van zoiets kleins al in 1 keer het gevoel heb dat mijn ogen bijna dicht vallen.
Ik krijg steeds van de week te horen dat ik er beter uit zie, Marian (kan ik goed mee praten) ziet altijd wel aan me of het goed of slecht gaat, en zij zei me 'je ziet er beter uit als een tijd terug, je hebt meer kleur' toen zei ik ook ja ik weet ook wel dat ik niet perse hoef te zeggen hey ik zit er doorheen of juist het tegen over gestelde ik verlies blijkbaar altijd wat kleur in mijn gezicht als ik me depressief voel.
En vandaag kreeg ik een compliment hahaha zo leuk.
Ik liet mijn collega (die zelf via het ziekenhuis een dieet heeft) deze pagina zien en dus ook mijn mooie nieuwe foto, iemand liep voorbij en zei 'mooie foto' waarop ik zei 'knappe meid hè?!' en mijn collega zei nou als ik niet getrouwd was had ik wel met je ge-date hahaha zo grappig.
Trouwens het idee dat ik opgooide en wat hem ook wel wat leek maar hij weet nog niet zeker of hij het doet, maar dat hij bij de zelfde spotschool lid word als die van mij en we dan 1 keer in de week minimaal een uur samen gaan sporten. Dan word ik wat meer gestimuleerd om te gaan en kunnen we allebei vet gaan verbranden en elkaar steunen.
Daarnaast zat ik ff mijn pagina hier te bekijken de grafiek en mijn foto en ik dacht ineens 'wat een knappe meid is dit zeg en ze komt er wel' ik was al wel trots op mezelf maar ik keek nu echt naar mezelf met een enorm trots gevoel :trotsopmezelf: en eindelijk kreeg ik het gevoel door alles wat er gaande is: de stappen die ik gezet heb en dan zo'n prachtige foto. Ik hield gewoon eindelijk van mezelf. OEPS ik moet zeggen :ikhouvanmezelf:

Mijn motto is :altijdblijvenlachen: alleen is dat soms moeilijk en/of vermoeiend. Ik heb nou eenmaal last van een depressie ik kan daarin heus wel lachen het is niet een en al ellende maar het komt ook vaak voor dat ik me blij wil voelen of niet wil laten zien hoe ik me voel en dan lach dus voor mezelf vermoeiend maar ook lastig omdat de mensen om me heen dan misschien niet weten wat ze met me aan moeten.

:genot:
:icandoit: en als ik toch de fout in ga dan is er nog dit:
:iedermoment::opgeeft:

Ik hoop dat ook jullie trots zijn op jezelf.
En ik hoop dat er misschien mensen zijn die mijn dagboekje lezen en denken 'ja dit ga ik ook door en hier kan ik wel iets mee'
Voeg me alsjeblieft toe ik schaam me niet voor wat ik door maak en hoop dat een ander dat ook niet doet.

:love:

:carina1986:


June 5, 2012 om 16:49
oh ja ik heb maten in gevoerd maar hoop dat ik goed gemeten heb ik kon mijn centimeter niet vinden dus heb wol gepakt en dat dan weer langs een meetlat oid gelegd
Onbekend
June 5, 2012 om 17:10
:super:=gazodoor=

:allesanders:

:heelveelsucces: maar dat gaat jou wel lukken dat weet ik zeker :)
June 6, 2012 om 08:48
Lieve Carina

Ik ben blij dit te lezen en dat je zo gemotiveerd bent.
Het zal echt niet altijd makkelijk zijn, maar je kunt het, je bent als het er op aan komt een doorzetter. Ik ben zelf vandaag weer de fout in vandaag en morgen is er een BBC op papa zijn vrijwilligerswerk. Ik denk dat ik maar pas volgende week vrijdag gewicht invoer.
Maar zet em op meis en hou je hoofd omhoog, daar komt je hulp vandaan.
:simchat:
Ps: Ik ben dus morgen niet oppassen.
June 6, 2012 om 10:51
Ik kom toch eerst even een paar keer niet daarna kijk ik ff hoe et gaat, ik moet namelijk ook tijd maken voor Wilma.
BBC bedoel je ws BBQ ;)

:love:
:carina1986:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan