Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 5, 2012

Koedelomke woog op het moment van schrijven 82.60 kg (bmi: 27.28).

Zo even niet zo met eten en dieeten bezig geweest. Dat er eten op tafel is gekomen is deze dagen eerder een prestatie. Iedereen is druk met werk en de laatste loodjes met sport clubs . Heb deze week in elk geval een verjaardag in het verschiet en volgende week ook. Hopelijk kan ik maat houden.
Ik eet wel al bijna 2 week elke middag fruit en dan verder niks tot het avond eten . Maar s,aonds is soms wel een ramp. Heb verse noten van de noten kraam gekocht en ja die gaan dan ook op.
Nou heb me zelf vandaag weer in een etalgae raam gezien en de vet ribbel zat er nog steeds dus ik moet wel even volhouden.Die vetrol wil ik er af.

Onbekend
June 6, 2012 om 02:31
Hey Nieuwe buddy,

Precies een hele strijd met eten lees ik. Hoe pak je het afvallen aan? Volg je een bepaalde methode of gewoon op gevoel?

Groetjes,
femme
June 6, 2012 om 08:25
Veelal gevoel en ik volg het boekje van BEP. Mijn valkuil is dat ik te veel eet en vaak s'avonds laat. Wij gaan vaak laat op bed en dan begin ik nog een keer te eten. Een broodje of cracker of noten maar ja dat verbrand ik natuurlijk niet meer.Ik doe het zelf dus kan niemand de schuld geven.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan