Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 13, 2012

Miranda72 woog op het moment van schrijven 97.00 kg (bmi: 33.17).

Het is weer woensdag, weegdag bij mij. Ik kan het nog steeds niet laten om af en toe tussendoor te wegen en dat zag er gelukkig positief uit deze week. De vorige keer was ik exact op hetzelfde gewicht gebleven na een week wegen en dat viel me een beetje tegen. Nu weer 1,5 kg eraf in een week.
Soms vindt ik het lastig dat ik niet meer mag snoepen en snacken maar ik word zó blij van deze cijfertjes, daar doe ik het voor. Ik heb het idee dat ik het al ga voelen aan mijn broek, vooral mijn benen. Maar kan dat al na 3,2 kg? Misschien is het gewoon wishful thinking ;).
Straks weer lekker een rondje op de racefiets. Ik hoop dat de meiden zin hebben om een flink stuk te trappen. Ik namelijk wel. Zondag ook nog 30 km gefietst met manlief en het gaat me steeds makkelijker af.

Onbekend
June 13, 2012 om 16:03
Het zou best kunnen hoor, dat je "al wat ruimte voelt" , nu volhouden, de aanhouder wint.

Ik heb vandaag óók gefietst, niet op de racer, maar wel een rondje van 40 km.
De racer wél eindelijk eens schoongemaakt, alhoewel hij niet echt vuil was geworden met de 11 steden. beetje stof en opnieuw in het vet en een schouderklopje dat ie dat weekend een 350 km heeft gerold ;)
Wel lekker dat ze bij jou thuis fietsen ook leuk vinden. Op de fiets van manlief hier staan 21 km precies na dato aankoop :lachen:

Mijn gewicht staat errug stil nu, het ging zo lekker de afgelopen twee weken.
Eten gaat nu langzaam aan wat makkelijker met mijn nieuwe tandjes, zal nog wel een poos duren voordat dat helemaal het oude weer is.
Hoopte met het "tandartsdieet" toch mijn streef eens te halen.
Niet echt gezond :shy:

Komend weekend ga ik 25 km wandelen. Nee, train ik niet voor, gewoon doen.
Doe ik al een paar jaar, niets geen problemen. Wil wel resultaat op de weegschaal zien, maandag.

Voetballen is drama nu...................baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllll ;(

(trouwens ik weeg ook tussendoor hoor, een beetje onder controle houden ;) )
June 13, 2012 om 23:03
Jij bent in ieder geval ook lekker sportief bezig! Ik moet zeggen dat me dat ook steeds makkelijker af gaat. Gisteren ook lekker naar het dorp gelopen in plaats van op de fiets. En dan heb je toch weer een voldaan gevoel.
Het is nu vroeg, 5 uur, en ik zit lekker aan een bakje muesli met yoghurt en aardbeien. Mmmm, lijnen is zo rot nog niet ;). Ik merk dat als ik mezelf verwen met lekker fruit bijvoorbeeld of een verse salade dat ik daar heel blij van wordt. Je moet jezelf toch een beetje blijven kietelen en een chocoladereep doet nu geen goed...
Onbekend
June 14, 2012 om 14:38
Bij mij gaat iedere dag om 5 uur de wekker.
"Werk" manlief de deur uit en ga zelf aan mijn schaaltje brinta.
IK ben een hele slechte fruit eter, moet mijn boodschappen altijd goed plannen omdat wij helemaal geen winkels op het dorp hebben. Dan is fruit nog al eens een sluitpost, doe nl op de fiets boodschappen als ik van mijn werk kom.

Op het moment word er weinig gekieteld bij mij, eten kost mij vrij veel energie op dit moment en dan laat je het snoepen wel. Mis nog steeds mijn kauwkracht
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan