Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 13, 2012

Moontje4665 woog op het moment van schrijven 80.80 kg (bmi: 27.96).

Ga proberen lief te zijn voor mezelf ook. Mezelf gunnen dat ik ook tijd neem voor mezelf. Tijd om te sporten maar net zo goed tijd voor lekker boek te lezen of lekker ontspannen onder zonnenbank. Doe ik veel te weinig. Ben steeds blijer weer met mezelf, met m'n lichaam dan wel te verstaan nu ik kg of 6 van mijn streefgewicht zit. Vaak ben ik bezig in mijn leven met zorgen, zorgen voor de mensen wie me dierbaar zijn. Is heel belangrijk natuurlijk maar mag mezelf dan ook verwennen. De werkdruk zet me regelmatig aan het denken. Heb eigenlijk op mijn werk een ander doel. Ambieer 'n andere functie. Een kwaliteit die ik bezit kan ik nu eigenlijk te weinig mee. Heb altijd veel klantencontact gehad in welke functie ik ook in het verleden heb bekleed. Nu veel minder...meest telefonisch terwijl ik vaak complimenten krijg dat ik (ondanks hectische en gecompliceerde baan) altijd rustig en beleefd blijf naar klanten. Heb recent gesprek gehad met andere leidinggevende en die heeft me tip gegeven in n richting waaraan ik zelf al vaker heb gedacht. Nu sprak ze me gisteren aan of ik al stappen had ondernomen. Niet dus... ze zei.. zonder dat ik bemoeizuchtig wil zijn blijf ik je toch volgen en pushen hoor. Tja.. ze heeft gelijk. Elke keer in mijn leven, en ik heb echt al de nodige ups en downs gekend moet ik weer héél bewust voor mezelf kiezen. Dus tijd voor aktie.. hoop dat het me gaat lukken. Ik ben het aan mezelf verplicht. Ik heb echt het idee dat ik op mijn huidige functie niet de waardering krijg waar ik recht op heb.. en waardering en respect zijn zo belangrijk he.

Onbekend
June 14, 2012 om 16:44
:zogaatiegoed: applaus voor je stukje! Wat je schrijft is zoooo waar. Ga voor je eigen geluk! En doe waar je goed in bent. Dat kost minder energie zodat er energie is voor andere dingen ook nog dan werken alleen. Voor jezelf zorgen en lief zijn voor jezelf. Heel belangrijk!
:thankyou: voor je lieve berichtje! Ik heb dit weekend iemand gesproken die was maar liefst 35 kilo afgevallen mede door iedere week 40 km (!!) op de skilers te staan... dus... jouw hobby blijkt wel te werken!
:groetjesvanmij:
June 19, 2012, gewijzigd door 48Anita48 op June 19, 2012 om 23:30
Bijna.....heerlijk he om die 7 te zien. En toch lukt t ons .:bigsmile:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan