Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 13, 2012

Gekelogtenberg woog op het moment van schrijven 97.00 kg (bmi: 31.67).

Wat een frustratie. Ik type een lang bericht, gelukkig nu wel opgeslagen in Word, maar het lukt niet om het hier op Valtaf te plaatsen. Er komt steeds alleen maar die eerste zin: Het is gelukt, eindelijk. Ik ben weer 97 kg rond (letterlijk en figuurlijk

Nu nog een keertje proberen, anders geef ik het op. Komt misschien door het figuurtje dat ik achter het woord figuurlijk heb geplaatst.

Het is gelukt, eindelijk. Ik ben weer 97 kg rond (letterlijk en figuurlijk). Gisteren goed bij de les gebleven.
Eerst 's morgens gegolft. Dat ging voor mijn doen super slecht, maar het was toch een prima ochtend, want ik kreeg geen buikpijn. Hoe kan dat? Wie het weet mag het zeggen. Ik ben er alleen maar blij mee. Vanmorgen wel spierpijn, beetje, maar dat zakt wel weer weg. Mijn conditie is ook niet best, want ik voelde mijn benen goed op de laatste holes. Ik weet nu wat me te doen staat. In de vakantie wil ik ook graag wandelen en dan niet steeds na een paar kilometer met de tong op de schoenen te moeten gaan zitten.

De koekjes kan ik laten liggen en chocola heb ik niet meer in huis. Toch wil ik dan 's avonds wat eten en gisteren werd dat de gerookte zalm met dillesaus. Wederom van de Lidl, ik lijk wel vaste klant. Maar dat ben ik niet, de winkel is ook veel te ver weg. Aan benzine ben je dan meer kwijt dan je denkt te bezuinigen. Maar het is duidelijk dat ze hele lekkere dingen hebben. Dat wordt nog wat als er een vestiging hier in de buurt komt....

Nog 3 dagen te gaan en dan is het duidelijk of we mee mogen doen met de KCK Camper Challenge van 15 tot 22 september. We liggen op de 3e plaats en het ziet er dus goed voor ons uit. Maar de koppels onder ons worden nu ook onrustig. Ik vraag jullie daarom nog eenmaal: willen jullie aub nog even op ons stemmen voor de zekerheid?
Dat kan op http://www.kck-camperchallenge.nl/inzendingen.php?nie_id=1.
Je krijgt dan een mail waarin je je stem nog moet activeren.
Ik weet niet hoe ik jullie kan bedanken, maar mocht je zelf eens een stem nodig hebben, laat het horen!
Ik zal proberen nog wat af te vallen. Als jullie dan foto's van ons zien in het KCK-blad kun je denken: kijk, zij is toch mooi afgevallen met hulp van haar buddies op Valtaf.

:gekelogtenberg:


June 13, 2012 om 04:52
Je bent me weer voorbijgestreefd Geke...
Daar gaan we vandaag weer wat aan doen!
Nee hardlopen gaan we niet doen, we zijn beide niet echt sportief te noemen met onze E-bikes hahaha.....
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan