Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 13, 2012

Elizabeth11 woog op het moment van schrijven 76.40 kg (bmi: 24.95).

Hoeveel pech kan een mens hebben?
Nog 2 weken werken, dan houdt het voor mij op bij de patiënt waar ik al 5.5 jaar werk. Zit er echt niet lekker door in m'n vel. Ik werkte full-time, en om dan zonder werk te komen zitten, daar moet ik echt niet aan denken.Natuurlijk is belangstelling tonen leuk, maar nu liever even niet aan mij vragen hoe het met mij gaat. Gerichte vragen *hoe gaat het met afvallen* *hoe gaat het met fietsen* *hoe gaat het met je tuin* mag wel, ik wil even niet de confrontatie met m'n persoonlijke omstandigheden aan.

Ik had even mijn profiel afgeschermd van alles en iedereen. Had even geen zin in mailtjes, maar dat lost ook niets op. Ik ben er weer, en ga 'gewoon' door met minder eten en meer bewegen, in de hoop dat ik weer af ga vallen. Mijn gewicht blijft maar stabiel. En natuurlijk genieten van m'n tuin, elke dag staat er weer iets anders in bloei.

Hoe gaat het met jullie? Lukt het afvallen bij jullie wel?


June 15, 2012 om 03:17
Hoi Elizabeth,

Sterkte met je situatie!

Met mij gaat het goed, zoals je hebt kunnen lezen in mijn dagboekje. Ik was je vorige week inderdaad ineens kwijt, voor de BMIlijst. Maar daar ben je weer... Zelf heb ik inmiddels bijna de eindstreep behaald. Ineens geloof ik erin dat het misschien nog gaat lukken voor 6 juli. Wie weet... Dan volgt de vakantie en dan zal ik in september nog een keer de strijd aan moeten gaan, maar ach, dat geeft niets, dat zal na elke vakantie wel zo zijn!

Hou vol met lijnen, ongezond eten lost andere problemen helaas niet op... Dus ga door en hou je slankere gewicht vol!

Onbekend
June 15, 2012 om 03:46
Hall Elizabeth, dank je voor je berichtje. Ja het gaat goed met lijnen maar ik wil zo graag sneller en ik ben bijna bij de 65KG maar wil stiekumpjes richting 60 kg. ik ben niet zo lang.
Gelukkig ben je weer terug ik dacht even dat je gestopt was. Dat zou jammer zijn want je bent al zoveel kg's kwijt. zet hem op groetjes Monique
June 15, 2012 om 07:25
bedankt voor je berichtje, Famke! Ik waardeer het enorm, dat jij met zoveel buddys, toch de tijd neemt om wat in m'n dagboekje te schrijven.

Monique, ik denk dat ik nooit kan stoppen. De kilo's zullen een eeuwige strijd blijven. Eerst om af te vallen, en daarna zal ik de site nodig hebben om op gewicht te blijven.Ik ben al lang blij, dat m'n gewicht in de 77 kilo schommelt en niet stijgt...

Fijne weekend voor jullie,
lieve groeten,
~Elizabeth~
June 16, 2012 om 06:34
Lieve Elizabeth, wt goed van je dat je zo doorzet en ja... we hebben allemaal levenslang wat de kilootjes betreft. Maar we komen er echt wel. Zoals je ziet schrijf ik heel weinig op dagboeken van anderen, maar dit vind ik even nodig.
Blijf het zonnetje in het zicht houden.
Groetjes Karin
June 16, 2012 om 07:50
dankjewel Karin, erg lief van je.
June 17, 2012, gewijzigd door Linda55 op June 17, 2012 om 13:23
Hallo Elizabeth, Ik heb je na het leze van je prive mailtje weer toegevoegd aan mijn buddys. Je had ook een periode niet ingelogd en dacht die is verdwenen, dat is mij eerder gebeurd namelijk en dat voelde niet fijn. Ik kijk als ik ingelogd ben altijd even bij mijn buddy's. Als er niets nieuws is geschreven, ja wat of hoe dan te reageren. Maar je bent weer terug, we zeuren misschien wel, maar we bedoelen het allemaal goed en hebben het beste met je voor, daar ben je dus een buddy voor, toch? In ieder geval, je zit duidelijk even in een dip wat werk betreft, maar meid na regen komt altijd weer zonneschijn. En misschien een schrale troost, heel Nederland zit in een (financiele dip). Ook wij met een eigen zaak hebben het best moeilijk het hoofd boven water te houden. Prijzen staan onder druk etc. etc. en geen werk voor ons, dan geen geld voor ons als zelfstandige!!! Maar niet getreurd, we gaan gewoon door met lijnen! Al blijf je dan maar stabiel, je groeit in elk geval niet.
Doorzetten meid, zet je tanden erin en ga er voor, laat dat zonnetje voor je schijnen.
Groet, Linda
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan