Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 13, 2012

Monky woog op het moment van schrijven 118.70 kg (bmi: 42.56).

Hey Allemaal,

Het gaat nog steeds goed. Het gaat alleen HEEEL erg langzaam. Maar aan de grafiek zie je toch dat de tendens naar beneden is ook al gaat het heel langszaam.
Vanochtend sprong ik bijna een gat in de lucht... mijn weegschaal gaf aan dat ik 2 kilo lichter was dan gisteren... In eerste instantie denk je JIPPIE... Maar toen ging ik nadenken... Het kan haast niet. Dat is erg veel... Het zal wel de weegschaal zijn die niet goed is. Misschien de batterij die leeg aan het raken is.
Morgen proberen we het nog een keer en anders douw ik er een nieuwe batterij erin. Kijken of het uitmaakt.

Ik heb de volgende stap gezet. In plaats van dat ik rond een uur op 11 ('s ochtends) een plak ontbijtkoek neem of een sultana, neem ik nu alvast wat brood van mijn lunch. Dat lijkt redelijk te werken. Ik probeer de tussendoortjes te beperken overdag. In de avond is mijn grootste probleem en de schade blijft dan beperkt als ik in elk geval overdag niets ernstigs neem.

Het gaat dus best lekker alleen niet snel. Mijn grafiek heb ik dan ook even aangepast... Dan lijkt het weer alsof ik op schema ben hahaha....

Groetjes,
Monky

June 18, 2012 om 07:39
Hey Monky,

het blijft goed om te horen dat het goed met je gaat. En al gaat het langzaam, het gaat naar beneden. En die trend blijf je aanhouden hè..............O ja, ik zit onder de 100!!!!!!!

groetjes, Richard
July 10, 2012 om 04:28
Hou vol hè!!!!!!!!!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan