Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 13, 2012

Zwangerschapskilos woog op het moment van schrijven 81.10 kg (bmi: 30.52).

Gisteren Dinsdag 12 Juni 2012:
:rozelijn:
Gisteravond, heerlijk gegeten, gebakken aardappeltjes, (manlief lust geen gekookte aardappels, dus dat eten we bijna nooit) een Italiaans salade met stukjes komkommer, en een heerlijke kipfilet met philadelpia ertussen gesmeerd uit de oven, dat smaakte superlekker, het was voor het eerst dat ik dat heb gemaakt die kip, maar het was super lekker, zelfs manlief vondt het erg smakelijk, dus die houden we erin, en omdat je het laat garen in de oven komt er geen boter aan te pas en scheelt weer calorieen..

Gisteravond niet gesnoept of gesnackt, terwijl manlief het niet kan laten, maar het doet me nog niets als hij zo naast mij zit!

Vandaag Woensdag 13 Juni 2012:
:rozelijn:

Vanmorgen weer op de weegschaal gestaan, na de Tip van een buddy, omdat smorgens te doen, ipv smiddags. En jah hoor, weer afgevallen. De weegschaal gaf 81.1 Kilo aan, dus weer 900 gram afgevallen.. :lieveweegschaal:het gaat super goed zo, en dat houdt me ook gemotiveerd. Als het zo doorgaat ga ik me misschien belonen bij de 75 Kilo met een abbo op de sportschool.

Ik merk wel dat , nu ik veel meer water drink, minder zin heb om te gaan snoepen, water drinken helpt dus echt, en stilt de honger. :water:

Vanavond eten gebakken aardappels en bruinen bonen met een speklapje, nou jah, manlief eet dat, want dat lust ik niet, ik ga voor mezelf een boerenomelet maken, weet het anders ook niet, misschien niet goed voor de lijn, maar lijkt me gezonder dan een frietje.

Hoe gaat het bij mijn mede buddy's?

Groetjes Monique

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan