Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 29, 2012

Famkewildeman woog op het moment van schrijven 66.20 kg (bmi: 22.91).Wat een weertje, he?! Ik moet zeggen dat ik gisteren bijna niet buiten ben geweest, maar warm was het wel! Als t goed is, nu weer terug naar normalere temperaturen... En dan hopelijk wel met een beetje zonnetje, dan voelt het toch ineens als zomer; heerlijk!

De weegschaal is weer erg lief voor me. Afgelopen woensdag was t nog :rdcijfer6::rdcijfer7:,:rdcijfer0: kg, maar daarna zakte ik al naar 66,4 en vandaag :grcijfer6::grcijfer6:,:grcijfer2: kg. Echt super. Als ik dit weekend zo blijf dalen, dan ga ik de 65,* kg zien!

Gisteren gingen we pizza eten op m'n vrijwilligerswerk. Een collega koos voor een kleine pizza ipv een medium, en ik heb dat ook maar gedaan. En dat bleek heel verstandig; dat is echt wel voldoende voor me! Ik heb er heerlijk van gesmuld, en volgens mij kan dat dus ook precies in de fase waar ik nu in ben. Overdag gezorgd voor mager beleg ('s ochtends wel een boterham met pindakaas, maar verder een bakje yoghurt met crunch, twee boterhammen met kipfilet, een boterham met ham en een plaatje ontbijtkoek), dus dat compenseert mooi met de vetten van zo'n pizza.

Vandaag een dagje zonder sport, want morgen is de grote dag! Ik denk dat ik wel eventjes ga wandelen in mijn pauze, maar dat is dan ook het enige.
En dan morgen de Utregse Meidenloop! Ik heb er erg veel zin in. M'n werk van die middag gaat niet door, waardoor ik nu toch rustig naar Utrecht kan. Dat komt dus prima uit. Op m'n gemakkie m'n startbewijs en andere dingen ophalen en naar de startlocatie gaan. En dan om 18:30 uur echt van start!
Gisteren heb ik ook 3 km aaneengesloten gedaan, nou ja iets meer omdat ik niet op afstand maar op tijd liep, en ik liep voor het eerst zonder muziek (om te oefenen voor zaterdag). Toen heb ik de 3km in 18min30 gelopen. Daar ben ik super tevreden mee! Ik was wel te snel van start gegaan, dus heb me voor morgen voorgenomen om iets rustiger te beginnen en elke kilometer te versnellen. Dan heb je de laatste kilometer meer in beeld hoe ver je nog moet, en zijn die laatste 6 minuten uitgeput rennen wat beter te overzien. ;)

Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in en laat jullie natuurlijk naderhand even weten hoe het gegaan is!

Verder iedereen een goed weekend! Succes met het maken van de juiste keuzes, ook als de bbq weer tevoorschijn getoverd wordt! Kies voor de magere producten, zoals zelfgemaakte kipsate en sla, en niet teveel lekkere sausjes... Sterkte allemaal!


Fijn weekend!!

June 29, 2012 om 03:52
Heel veel succes morgen met de de Utregse Meidenloop! Je kunt het!
June 29, 2012 om 04:29
Hoi Fam,

Ik zag net dat je nieuwe foto's hebt. Zijn die van de EO-jongerendag? Het lijkt er namelijk erg op. Je ziet er echt supergoed uit, wat een verschil door alle foto's heen zeg! Wat knap.

Spannend morgen zeg! Gewoon heel veel genieten van het moment en de beleving. Wordt superleuk en gezellig. Komt je man ook kijken? Op je eigen ritme lopen is inderdaad het slimste want zo loop je ook het lekkerst en haal je er voor je zelf veel voldoening uit.

Heel veel succes morgen en laat even weten hoe het was!

xx
June 30, 2012 om 07:02
ohh spannend, ben al iets te laat om je succes te wensen, maar ik hoop dat je veel plezier hebt!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan