Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 29, 2012

Janine1992 woog op het moment van schrijven 72.80 kg (bmi: 27.40).

Nou, de avond is iets anders gelopen dan gepland... Ben ziek naar huis gegaan. Hele nacht overgegegeven. Dus even een weekendje uitzieken. Ook al ben ik daar bang voor, want als ik ziek ben verlies ik vaak de controle en ga ik heel veel eten.

Zal m'n gewicht van vanochtend maar niet plaatsen want volgens mij is m'n weegschaal van slag. Vannacht gaf hij 66,1 aan en vanmorgen 65,6. Vind het wel verdacht weinig moet ik zeggen. Al hoop ik natuurlijk wel dat het klopt. Heb gister wel gewoon een goed dagje gehad, veel verbrand enzo. En heb natuurlijk de hele nacht alles eruit gegooit. Maar 2 kilo afvallen in 1 dag kan eigenlijk bijna niet toch? Dus voer m'n gewicht van morgenvroeg wel weer in. Al ben ik een beetje bang dat het dan veel meer is. Mja probeer me vandaag gewoon in te houden.

Ga zo maar eens even een lekker ontbijtje voor mezelf maken. Even kijken wat we in huis hebben, pak gewoon lekker allemaal vitamientjes bij elkaar.

Succes vandaag lieve buddies. Hoop dat jullie je beter voelen dan dat ik me voel!
Liefs.

PS: Ik ga zo nog een keer wegen en dat gewicht voer ik dan gewoon in! Al zou ik morgen wat zwaarder zijn, dan is dat alsnog niet erg. Ik ben verder goed bezig dus uiteindelijk krijgen we dat er dan wel weer af! Als ik mijn gewicht nu invoer geeft dat misschien ook motivatie om daarop te blijven of te komen. Ik zie wel wat ik morgen weeg. Ik voer m'n gewicht gewoon in en bij deze weten jullie hoe het komt dat het opeens zo'n ander getal is dan gister haha! X.

Onbekend
June 29, 2012 om 03:18
Eigenlijk zou je gewoon op je weegschaal moeten kunnen vertrouwen ?! Maar ik snap je gevoel. Als er meer af is dan dat je had verwacht, durf je het gewoon niet te geloven. Trouwens wel balen dat je ziek bent (geweest). Beterschap !!!
Onbekend
June 29, 2012 om 04:02
meid ziek lekker uit en blijf lekker onder de wol .
Beterschap
Onbekend
June 29, 2012 om 04:11
"Ook al ben ik daar bang voor, want als ik ziek ben verlies ik vaak de controle en ga ik heel veel eten."
Tjonge, alweer herkenning.

Vroeger, toen ik nog thuis woonde, dacht mij ma altijd dat ik schoolziek was omdat ik eenmaal ziek juist mijzelf helemaal volpropte met de meest ongezonde dingen. Ergerlijk is dat he? Zal wel zijn omdat je lichaam zwak voelt en je dat wilt aansterken met eten.

Lieve meid, laat de weegschaal vandaag maar even links liggen. Duik lekker onder de wol met een kop thee of lekker kippenboillionnetje, zet een leuke dvd op en ziek goed uit!

In gedachten stuur ik beterschapswensjes jouw kant uit..

Onbekend
June 29, 2012 om 04:41
Heeft geen nut om je gewicht in te voeren als je ziek bent. Je gooit alles eruit, een paar dagen weinig eten en veel naar het toilet. Als je weer beter bent dan ga je weer normaal eten, kom je een beetje aan omdat je lichaam weer aan voedsel moet wennen.

Moet wel zeggen dat, nadat ik ziek ben geweest, het wel makkelijk is om het afvallen vol te houden.

Beterschap!

:Imgood:

Debs
June 29, 2012 om 06:52
Ik blijf m'n gewicht wel gewoon invullen, en dan zien we wel waar het heen gaat als ik weer beter ben!:) Probeer het eten wel langzaam op te bouwen i.p.v. gelijk alles er aan eten hehe.

Dankjewel allemaal!<3
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan