Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 29, 2012

Sovereign woog op het moment van schrijven 76.70 kg (bmi: 31.12).


Dag 2 van het GIshake dieet. De shake is zo smerig! Dus ik drink het maar met een rietje naar achter in mijn mond en met de neus dicht. Het gaat mij om het resultaat dus dan maar even doorbijten. Gezien ik net wakker ben, valt het niet mee om 2 glazen water weg te krijgen, maar ik ben halverwege.

1.1 KG lichter vanmorgen. Kan me bijna niet voorstellen dat ik dat op 1 dag al zou kunnen merken. Misschien had ik me gister toch iets vroeger op de dag moeten wegen, al had ik écht niet voor 1.1 KG aan vocht achter de kiezen o.i.d. Het was in ieder geval fijn om wat minder al te zien I guess ;)

Het eten viel gister 100% mee. Volkoren pasta is lekker gelukkig. Gezien ik geen volkoren brood eet was ik bang dat het super smerig zou zijn. 2 augurkjes als late night snack was ook een nieuwe ervaring, maar zelfs lekker zo koud uit de koelkast met dit benauwde weer.

Boodschappen lijstje maken was wel vervelend; vriendlief kan gewoon door blijven eten, want dat heeft hij nodig. Altijd te mager geweest! Voor 2 personen verschillende dingen moeten koken zal even wennen worden... Maar dat komt wel goed met de tijd. Is goed voor mijn luiheid met betrekking tot koken :p

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan