Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 4, 2012

PrinsesLiedje woog op het moment van schrijven 77.60 kg (bmi: 29.21).

Hoi :dagboekje::goeiemoggel:, Hoe is het met jullie? Ik ben deze week weer echt bezig mijn levensstijl te veranderen. Deze week lekker koffie :espresso:met magere warme melk en drink veel water 1,5 liter minimaal en groene theetjes. :kopjethee::teafortwo: dus dat gaat goed. En ik ben sinds :maandag: op de fiets naar mijn werk, ik heb zittend beroep dus dat is echt wel lekker.:dikkekontopfiets: Dacht altijd dat ik sinds ik bij mijn ouders woon te ver fietsen:boodschappenopdefiets: is, maar nu dag 3 van 11 kilometer heen en 11 kilometer terug dus 22 in totaal op ene dag voel ik me heerlijk! :fietsen: Ik mis natuurlijk de Zumba wel en ik moet wel een manier vinden om ook met mijn hond te wandelen, want dat dier is zo gewend aan een wandeling, maar ik denk dat als ik dit een tijdje doe ik er wel aan gewend raak en niet meer zo moe ben als ik thuis kom.
En ik heb 13 juli al vakantie:strand3:, dus voor die tijd wil ik echt proberen dagelijks te fietsen, zodat ik trots op mezelf kan zijn. Vrijdagavond/zaterdag maar is op de weegschaal, hopen dat het fietsen helpt. Iemand ervaring met fietsen en afvallen? :weegschaalrose: Fijne dag iedereen! Liefs:kaartsucces2::goteam:

July 4, 2012 om 05:33
Ik fiets best veel, dus dan stabiliseert het zich weer, maar in het begin was ik na een dagje fietsen standaard gewicht kwijt.
Het helpt dus echt:fietseninderegen:
Negeer de weersvoorspelling en ga lekker door, succes!
July 17, 2012 om 06:55
Fiets je nog steeds? Ik zou willen dat mijn werk op fietsafstand was, vind fietsen erg fijn en ben al blij een paar keer per week 12 km te moeten fietsen. 11 km klinkt prima te doen, tenminste voor een paar dagen per week. Volgens mij ga je het echt wel merken, mits je niet meer gaat eten, natuurlijk. En dat laatste is een uitdaging, want fietsen vreet natuurlijk energie. Op den duur zal je ook sneller gaan fietsen, denk ik, doordat je spieren sterker worden en je conditie (nog) beter wordt. Ik zou zeker doorgaan, veel succes!
August 7, 2012 om 16:57
Lang geleden dat je nog iets hebt laten weten, hoe gaat het ondertussen met je?
August 8, 2012 om 03:56
Bedankt voor jullie berichtjes, ik ga zo weer een nieuwe dagboek schrijven :-)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan