Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 4, 2012

Clot woog op het moment van schrijven 62.60 kg (bmi: 22.99).

Ik heb m'n verjaardag heerlijk gevierd met ijs, pannenkoeken, bossche bollen en stokbroodjes met borrelsalades, niet verstandig, maar als ik mezelf niet eens wat gun op m'n verjaardag word ik ook maar ongelukkig. De dag daarna ben ik weer braaf aan de gang gegaan en ik zet nog even door tot volgende week zaterdag! Dan zondag bbq'en met vriendinnen en vanaf maandag cyclus 3 proberen.

M'n 'huidig gewicht' (62.60) en 'doel vandaag' (60.47) hier op mijn startpagina komen steeds verder uit elkaar te liggen, nu iets meer dan 2 kilo, en dat staat me wel een beetje tegen. Stiekem had ik gedacht wel wat meer afgevallen te zijn na 1,5 maand.

Ik merk nu wel dat ik steeds minder behoefte aan snoep heb en geniet van m'n fruit en yoghurtje. Ik weet zeker dat ik dat straks in de volharden cyclus, in combinatie met mijn yoghurt-havermout recept* als ontbijt, een salade of een andere magere lunch in de vorm van volkorenbrood met kipfilet of slankie als lunch en groente met vlees/vis als avondeten, prima vol kan houden!

* Yoghurt-havermout - mag pas vanaf cyclus 2
- Linessa (Lidl) magere yoghurt peach-passion fruit
- Havermout (mag best een ruime hoeveelheid zijn)
- Kaneel
's Avonds voor het slapengaan maken en in de koelkast bewaren, zodat de havermout zich volzuigt. Het schijnt niet gezond te zijn havermout rauw te eten namelijk.Trouwens, ik kan wel wat extra buddies gebruiken! Mocht je dit lezen en mijn buddy willen worden: graag!

July 4, 2012 om 06:01
Ik word jouw buddy :) ... kom je kunt het! Je hebt heerlijk genoten van je verjaardag en dat mag (wat zeg ik) moet ook ;) . Hallo we willen wel nog een beetje leven hè...

Klinkt lekker dat eten van jou... ik ben met atkins bezig. Ik heb het een tijdje geleden gevolgd 2 weken, net voor een hardlooprun en ben toen snel 3 kilo kwijt geraakt. Helaas zitten ze inmiddels ook weer eraan. Nu staat de vakantie over 4 weken voor de deur, dus ik dacht hup nog even eraan trekken ;)

Succes! liefs
Onbekend
July 5, 2012 om 03:42
Op je verjaardag mag je al wel wat meer eten hé. Je doet het goed, geen last om geen brood of aardappelen te eten? Bij mij is het nog wat moeilijk om alternatieven te zoeken. Want elke dag salade met kip of zalm is ook maar saai!

Veel succes!!!
Onbekend
July 5, 2012 om 06:32
Dankjewel voor je berichtje!
Ik heb gisteren niet alles in mijn dieetdagboekje ingevuld, omdat ik niet meer wist wat ik allemaal in welke hoeveelheid gegeten had. Dus heb ik het nu maar verwijderd en vanaf vandaag weer netjes alles invullen.
Ik heb me niet dagen lang zitten volproppen, dus tegen mijn volgende weegmoment (maandag) zal ik wel gewoon op hetzelfde gewicht zitten hoop ik.
Zaterdag is het straatfeest en zondag familiefeest. Hopelijk kan ik mezelf daar wat inhouden.
Ik ga je ook volgen!
Onbekend
July 5, 2012 om 10:02
Ja, misschien moet ik wat meer soep in m'n dag brengen, maar het is zooo warm :knipoog: , nee het is een goeie oplossing!

Succes!!!
July 9, 2012 om 07:25
En hoe gaat het hier.. is de weegschaal een beetje lief voor je :) ?

Liefs!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan