Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 11, 2012

Plien66 woog op het moment van schrijven 79.40 kg (bmi: 29.52).

Hoera er is weer een ons van af. Een ons kan ontzettend veel zijn. Ik zit namelijk eindelijk onder mijn 79 drempel, ben dus superblij. Ik geloof zo in mijn gewichtsafname, dat ik mijn kledingkast maar aan het uitruimen ben. Ik bewaarde altijd van alles en nog wat, voor het geval ik weer zou aankomen, maar nu gaat dat allemaal naar de kringloopwinkel. Ik geloof er namelijk helemaal in dat ik af blijf vallen, gewoon omdat ik een gezond gewicht belangrijker vind dat gebak, koek, friet en alles wat ervoor zorgt dat ik dat niet behaal. Buiten dat is er nu zoveel lekkers aan fruit en groente. Ik denk dat het in de winter pas moeilijker wordt, want dan ben je wat beperkter wat lekker fruit en groente betreft, maar dat zien we dan wel weer.Dat is dan pas een uitdaging. succes allemaal :-))))

Onbekend
July 13, 2012 om 07:37
Wat ontzettend goed!!! Ga zo door. Je bent al onwijs veel afgevallen. Houd dat vast en ga zo door! Je bent onwijs positief en dat motiveert mij in iedergeval onwijs! THANX!
July 21, 2012 om 07:33
Supergoed Plien en je verhaal is zo herkenbaar. Bij mij gaat het ook met onsjes hoor ipv kilo's tegelijk :) Je moet er idd zelf in geloven en ook al gaat het ons voor ons, zolang ze er af blijven gaan, ben je op de goede weg. Succes en groetjes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan