Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 11, 2012

Jolijt woog op het moment van schrijven 79.20 kg (bmi: 27.40).

Dat valt helemaal niet tegen, op een onsje na gelijkgebleven na 12 dagen genieten van de bulgaarse keuken. Denk aan feta gefrituurd in bladerdeeg en dan overgoten met bosbessenjam als ontbijt. Denk aan moussaka-achtige gerechten, en alle dagen taart toe. Of baklava. En lekkere wijntjes, biertjes en rakya.
Alle dagen chocoladerepen en nootjes als snacks tijdens het wandelen. Lunches mee, verdeeld over de diverse rugzakken, bestaande uit brood, kaas, salami, olijven, maar ook heel veel tomaat, komkommer en paprika, en als specialiteit van de gids een broodje tomatensaus bestrooid met mais. Overheerlijke abrikozen, nectarines en watermeloen. Dus ja, wel degelijk ook gezonde keuzes gemaakt.
En natuurlijk heel, heel veel gelopen. Prachtige zwerftochten door eindeloze wouden met enorme sparren en beuken, maar ook hooggebergte met diepblauwe gletsjermeren. Leuk gezelschap, en alle dagen mooi weer, in het dal ruim boven de 30 graden, maar zelfs op 2500 meter liep je nog in je T-shirtje.
Kortom, ik heb genoten. Ik ben ook nog niet helemaal terug.... een deel van mij zwerft nog in vrijheid door de Bulgaarse bergen.
Maar de plicht roept weer. Er zijn heel wat BTW-aangiftes te doen.
En als ik nu de salami en het bladerdeeg schrap, en de gezonde dingen erin houdt, dan komt het met de lijn vast ook wel goed. Ik hoef in ieder geval geen vakantiekilo's weg te werken en kan verder gaan waar ik gebleven was!

Jolijt

July 11, 2012 om 04:20
Ha Jolijt, sorry dat ik zo lang niet heb gereageerd. Ik had het heel erg druk en het gaat met mijn gewicht erg goed. Ben nu 3,5 kilo afgevallen en zit op mijn streefgewicht. Ik merk dat ik daardoor toch minder met Valtaf bezig ben. Wat leuk dat je in Bulgarije bent geweest, dat is toch een nog onbekend vakantieland. Met ongerepte natuur. Ik ben ook van plan er nog eens naar toe te gaan. En heel goed dat je op gewicht bent gebleven! Veel succes de komende tijd!
July 11, 2012 om 06:49
Mmmmmm, klinkt allemaal heel erg lekker!! En nu maar weer oppakken, dat vind ik na de vkantie altijd het moeilijkste. Ik kom vaak na de vakantie pas aan. Hopelijk heb jij dat probleem niet. :)
Moet je nu meteen alweer aan het werk, of heb je nog een paar dagen respijt?
July 11, 2012 om 15:00
Hoi Jolijt, ik ben weer even terug om af te vallen. Heb net gegeten maar nou krijg ik wel erg zin in die gefrituurde feta met bosbessenjam ohhhh én alle moussaka achtige dingen mmm én baklava haha. Altijd leuk jouw dagboekjes. En mooi dat je stabiel op gewicht blijft al heb je er misschien liever nog iets af? Ik ga je weer een tijdje volgen. Tot gauw!
July 13, 2012 om 02:19
Jolijt, dat is super zeg, na al dat lekkere eten zou je denken dat de kilo's eraan zouden vliegen. Gelukkig is dat niet gebeurd. Komt wellicht ook omdat je zo ontzettend veel wandelt. Knap hoor !
July 15, 2012 om 15:24
Hoi Jolijt

Je bent weer terug en je bent hetzelfde gebleven.
Knap hoor maar ik had ook niet anders verwacht.
Met mij gaat het niet echt goed.
Wel psychisch maar de driften (oer) om te eten hebben weer even de overhand.
Hopelijk kan ik me morgen weer beheersen, Ik vind het vervelend om telkens maar weer opnieuw te moeten beginnen.
Maar goed je weet het 97% komt weer aan na afgevallen te zijn (bron Dietiste)
Succes weer!
:christ:
Onbekend
July 16, 2012 om 03:20
Alle dagen mooi weer? Bulgarije is het nieuwe Utopia. Elke dag chocola? Ik denk dat ik ook maar een verblijfje Bulgarije ga boeken. En dan maar 100 gram aankomen!!! {nou ja dat is natuurlijk geen aankomen te noemen} En dan ben je weer terug in het Hollandse. Kan ook fijn zijn, met een warme kruik en zo. Welkom terug :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan