Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 11, 2012

Patricia82 woog op het moment van schrijven 84.30 kg (bmi: 29.87).

Zo er zit nu een week op en heb net mijn eerste weeg moment achter de rug. Er is nu 0,7 kilo af 0.2% vet af en m'n bmi is van 31.22 naar 30.96 gegaan. Al met al ben ik blij er is een dalende lijn en daar gaat het mij om.

Ook heb ik een nieuw trainingsschema gekregen gericht op vetverbranding, wel zwaar, maar het voelt wel goed aan. Ik moet nu bij krachttraining 3 setjes doen van eerst 15x dan 12x en dan 10x en bij elk setje de gewichten iets zwaarder doen. Plus weinig pauze tussen de setjes dit zorgt dus blijkbaar voor een hogere vetverbranding. Ik ben benieuwd naar volgende week. Daarnaast ga ik samen met m'n begeider 1 x in de week losse oefeningen doen. Ik moet zeggen dat die persoonlijke begeleiding mij erg goed bevalt het zorgt ervoor dat je net even meer gemotiveerd bent gewoon en hij geeft net even dat extra zetje.

Daarnaast ga ik ook weer beginnen met salsalessen 2 uur op de donderdag en 2 uur op de vrijdag, heb er weer enorm veel zin in.

Ik hoop dat het nu toch echt een keer gaat lukken om goed af te vallen dat ik weer lekker in m'n vel zit en me niet meer schaam voor m'n lichaam. Weer gewoon makkelijk in kleding pas en shoppen ook weer leuk gaat worden. Ik heb nu het gevoel dat ik op de goede weg zit en ik ben erg gemotiveerd op het moment, maar ja ik hoop dat het over een maand nog steeds zo is.

Ik heb nu wel moeilijke momenten in de namiddag krijg ik echt honger en in de avonduren ook ondanks de tussendoortjes die ik mag eten. Ik heb nu maar suikervrije mentol snoepjes gekocht waar ik op kan zuigen en lang mee doe, dit zorgt ervoor dat ik niet naar andere dingen ga grijpen.

Succes allemaal en tot de volgende keer!!

Onbekend
July 13, 2012 om 10:45
Wow, je bent goed bezig zeg!! Ga je je gewoon 1x in de week wegen? Ik hoop echt dat je het volhoud....

Xxx Anna
July 16, 2012 om 02:42
Hoi Anna,

Ja ik probeer wel om me alleen te laten wegen op de sportschool, dat scheelt frustraties tussendoor en omdat ik nu zo hard aan het trainen ben krijg ik wel meer spiermassa wat weer zwaarder weegt dan vet. Dus het zou nu kunnen zijn dat ik in gewicht wel aankom maar in vet afval. En op de sportschool krijg ik een tabel mee naar huis waarop ik precies kan zien hoeveel vetmassa ik de afgelopen week kwijt ben geraakt.

Tot nu toe valt het me erg mee het voedingsschema is vrij normaal eten geen rare dingen die ik moet kopen of maken. Tussen de middag kan ik gewoon als ik weg ben m'n sneetjes brood meenemen in een zakje.

Het trainingsschema gaat me tot nu toe ook goed af. Maar we zullen zien of het over een maand nog steeds zo gaat.

x patricia
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan