Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 11, 2012

Annewan woog op het moment van schrijven 72.10 kg (bmi: 25.24).

Heel netjes gegeten, gewoon zoals altijd, en toch in 2 dagen 8 ons erbij?? Vreemd ofniet..

Onbekend
July 11, 2012 om 12:55
Nee, helemaal niet! Je gewicht kan schommelen. Weeg je dus maar 1x in de week!
Onbekend
July 12, 2012 om 03:18
Deprimerend he, maar heel normaal inderdaad. Zo blij als je bent als er in 2 dagen een kilo af is, zo irritant dat het ook de andere kant op kan. Kan vanalles zijn...nog niet naar de wc geweest / water vasthouden, als je spieren aan het herstellen zijn van sport ben je ook zwaarder las ik ergens hier. Volgende keer is de verrassing weer de andere kant op. Hou vol. Als je weet dat je je netjes gedraagt, weet je ook dat het uiteindelijk allemaal de goede kant op gaat!
July 12, 2012 om 04:04
Ja kibini je hebt gelijk, ik vond het wel erg om 8 ons aan te komen zonder iets te doen! maar hetis er vandaag weer af gelukkig!!.. Ik kan niet een keer per weer wegen, ik heb elke dag die motivatie nodig, maar dat is toch niet erg? Xx
Onbekend
July 12, 2012 om 06:58
Op zich niet erg, maar als je motivatie valt of staat met wat de weegschaal zegt, dan is het misschien ook makkelijker te zeggen bij een iets zwaardere dag: 'nou, het werkt toch niet, de groeten ermee'

Ik sta ook vaker op de weegschaal dan 1 keer in de week hoor. Ik ben gewoon zo goed bezig, en dan ben ik extra benieuwd naar het resultaat. Maar bij mij gebeurt er deze week niet veel, wat ook niet echt motiverend werkt (vooral in vergelijking met vorige week toen het zo snel ging). Ik weet wel dat ik goed bezig ben, dus ik ga er maar vanuit dat als ik het volhou er uiteindelijk toch echt wat vanaf moet.
Onbekend
July 12, 2012 om 06:59
PS. En als er niks vanaf gaat, leef ik in ieder geval heel gezond. Dat is ook wat waard, dat je je lijf niet vergiftigd met suikers en ongezonde vetten.
July 12, 2012 om 07:58
het is wel fijn dat als ik niks zie of aankom blijft die motivatie er toch want dan denk ik juist weer ik moet vandaag wat meer bewegen. en zo werkt het toch goed voor mij.
of als ik al dacht miss ga ik morgen 1 keer wat lekkers eten doe ik het toch niet want dan kom iknog meer aan.
dus voor mij werkt het echt !
X
Onbekend
July 12, 2012 om 14:44
Om antwoord te geven op jouw vraag over kwark: Wanneer je getraind hebt heeft je lichaam eiwitten nodig om de spieren te herstellen. Door kwark te eten dien je een grote dosis eiwitten toe, waardoor je lichaam sneller hersteld. Bodybuilders bijvoorbeeld, eten veel rood vlees en drinken eiwit- shakes. Dat laatste kan tevens als ondersteuning werken wanneer je wilt afvallen. (lees hier maar...)Maar daar begin ik niet aan, ik hou het wel bij mijn kwark. ;)
Ik weet dit ook alleen maar omdat mijn vriend bezig is met het kweken van een bodybuilders lijf. Van hem leer ik een hoop.
July 12, 2012 om 15:16
zo hey,, eigenlijk wist ik dat wel, was het gewoon vergeten... erg dom hahaha thx!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan