Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 11, 2012

Zinske woog op het moment van schrijven 103.10 kg (bmi: 33.67).

Deze morgen opnieuw op de weegschaal na 3 dagen . :wilnietkijken: 400 gram eraf . Joehoe!
Ik had besloten om de 3 dagen maar op de weegschaal te gaan . Want iedere dag is niet goed en geeft te veel stress zei de diëtiste ook. Normaal 1 keer op de week max. Maar dat kan ik niet.
Voor sommigen kan het demotiveren maar mij stimuleert het om vol te houden . En eerlijk gezegd deze site helpt ook heel goed . Wouw seg toffe uitvinding,echt waar!
Dames bedankt :staycool:

Onbekend
July 11, 2012 om 12:55
Jaaa, ik heb dat ook! Deze site motiveert echt onwijs! Nu ga ik het wel volhouden want anders moet je dat hier ook allemaal gaan vertellen en dat is niet leuk, haha.
Dus we gaan het gewoon redden! Super dat er weer zoveel vanaf was. Ik doe dat wel, 1 keer in de week wegen. Ik hoop dat ik dat volhoud!
July 11, 2012 om 19:23
Wauw het gaat precies goed. AL 1, 2 kg kwijt
Ik heb de laatst dagen echt gezondigd...niet enkel met koolhydraten....ik heb zelfs gesnoept....melocakes...en het was er meer dan eentje...
Onbekend
July 11, 2012 om 23:16
Lekker toch? :banaan1::applaus::h5:
July 12, 2012 om 02:18
Maar Elske toch, na de prestatie die jij al hebt geleverd vind ik dat je dat melocakeje meer dan dubbel verdiend hebt . En ja , zoals we allemaal weten gaat het na een tijdje moeilijker . Maar één dag is geen ramp hé . Vandaag er terug tegen aan met volle moed zou ik zo zeggen . Succes lieverd xxx
July 12, 2012 om 02:20
En dames we laten ons niet kisten hé . Ik put enorm veel moed uit jullie . Wie was er nu weer het sterke ras ??? :fluiten:
July 12, 2012 om 02:36
Heb het niet kunnen laten :shy: Daarnet weer even mijn plat maatje gebruikt. :lieveweegschaal:
Ik ben zo goed bezig dat ik het niet kan laten om hem te gebruiken . En hij was weer zo lief voor me . -200 gram :enthousiast:
In totaal dus na 1 week - 1.4 kg. Ben best tevreden en voor mij mag het op deze manier verder gaan . ;)
Onbekend
July 12, 2012 om 03:14
Heee het gaat goed he, hier ook gewogen vanmorgen en na de laatste keer ook weer 500 gr eraf yessss, voor mij begint nu een drukke werk weer, ben dinsdag pas weer vrij is gelukkig veel lopen op het werk dus gaat weer wel goed komen denk ik, succes verder
July 12, 2012 om 13:28
Ook gefeliciteerd met je resultaat hoor.:jippie: En ja , extra kilometers in de benen deze week , zal resultaat geven op de weeg :super!: Dat komt zeker goed!
July 13, 2012 om 04:41
Hallo,
ik had je reactie in mijn dagboek gezien. AH zo, schijnt morgen dan de zon???? I wish :-)
Maar de reactie die je op mijn berichtje hier had geschreven lees ik nu pas.
Ik wil niet zeuren: maar best dus reageren in het dagboekje van de persoon zelf.
Gisteren heb ik niet gezondigd. OEF!

Nog een fijn weekend

Els
July 13, 2012 om 15:46
Zet 'm op Nancy! De weegschaal is nu een goede vriend geworden. Hier identiek in de motivatie: online samen afvallen én een leuk resultaat op de schaal. Ik heb in een facebookworkshop van Het Geheim van Slanke Mensen meegedaan. Was zeer cynisch bij de start maar hetb werkt echt goed! Als samen afvallen én een gezond eetpatroon bij je past, is het zeker een aanrader! Op naar de volgende minkilo's!

July 14, 2012, gewijzigd door Zinske op July 14, 2012 om 02:37
Vanaf het moment dat je wakker wordt :tentjeinderegen: tot je gaat slapen .
:ziek2: wordt je ervan .
En dan ga ik andere dingen zoeken ......
Heb dus gisteren bij het avondeten :zakjepatatmayo: gegeten.
En daarna nog een potje pudding :bang:
Hopelijk is :lieveweegschaal: nog steeds mijn maatje .
Ik wacht rustig nog een paar daagjes en probeer de volgende dagen maar een beetje :hometrainer: voor ik mijn maatje nog is bezoek :coverface:

Nog een superslank weekend dames :doei:
July 14, 2012 om 08:15
Gisteren bij vrienden een feestje. Overdag flink maar op het feestje toch van dingen gegeten/geproefd die op de verboden lijst staan. Ik weet niet of het daardoor kwam maar hup deze morgen toch een flinke stijging.
Op zich blijf ik wel relatief stabiel rond het zelfde (beetje op beetje af) schommelen, en zo had ik het me voorgenomen voor deze zomervakantie. Alleen de dokter is het niet met dat voornemen van mij eens.
Nu ja zomer...veel zomer nog niet gehad. Ik heb toch zo zin in terrasjes van restaurantjes in de zon.
Onbekend
July 15, 2012 om 13:04
Hoi Nancy, bij mij is het gisteren fout gegaan, ook lekker aan de frietjes gezeten, ik was moe van hetwerk gekomen en geen zin om nog iets te koken, en had ook geen zin in een boterham wilde wel iets warms eten dus??? frietjes was het makkelijkste, moet wel zeggen dat ik er van heb genoten, ik heb wel geleerd als het een keer fout gaat moet ik er van genieten en niet er achteraf spijt van krijgen want dat werk averechts, vandaag is het weer wel goed gegaan heb na het werk gewoon slank gegeten wel brood maar een lekkere salade er bij met tomaat en eitje enz.....
En hoe is het daar gegaan heb jij de draad weer op kunnen pakken ?
Onbekend
July 16, 2012 om 00:52
Oeps, even de notificatie inschakelen, anders heb ik niet in de gaten dat je reactie schrijft in je eigen dagboek.
Een keer friet is niet fout hoor, het gaat erom,niet te vette friet, hoeveel je eet en welke saus eet je daarbij en natuurlijk niet te vaak naar de frietkeet.
En dat geldt ook voor de pudding, ik weet niet welke pudding het was, het fijnste is als je deze koopt, daarop let hoeveel kcal erin zit en de hoeveelheden natuurlijk weer.
Succes dames
July 23, 2012 om 04:30
Hoi Nancy

en gaat die goed? Want met dat zonnige weer (eindelijk) wil een mens toch al eens een terrasje doen he.
Sinds vorige week eigenlijk wat gestopt met pronokaal (op adies van professor Van Gaal van UZA) omdat ze dachten de testen nog mijn verlof/vakantie te doen. Nou het gaat pas door 16 augustus. Dus om toch niet bij te komen (gelijk blijven is oke) doe ik nu tot dat ik volgende week op vakantie vertrek een beetje een combinatie van pronokal en gewoon eten. Dus wel niet meer in ketose.
Zeg als je deze week, met het zonnige weer, eens zin hebt om af te spreken dan geef je mij maar een seintje (bijv via fb) je weet mij wel te vinden.

groeten
Els
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan