Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 11, 2012

GewoonHetty woog op het moment van schrijven 89.10 kg (bmi: 31.95).

Hallo lieve buddies,

Vandaag was mijn intake gesprek met de plastisch chirurg.
Toen ik eind mei bij de chirurg terug moest komen kreeg ik de fiat om de stap naar de PC te maken. Ik was echt verbaasd had het nooit verwacht, maar de arts zei dat ik netjes stabiel was gebleven en dat het heel normaal was dat ik nu iets was aangekomen.
De kans dat het wordt goed gekeurd door Achmea is klein maar dat laat me niet tegen houden.

Ben er nog stil van, niet weggestuurt als niet te helpen hopeloos geval door de plastisch chirug maar als wel degelijk te helpen hopeloos geval.
Hij gaat het aanvragen bij de ziektekosten verzekeraar Achmea en dan krijg ik daar bericht van.... :D, daarna weer contact met de PC en dan verder kijken afhankelijk van de berichtgeving van Achmea. Ik hoop dat ik bij die gelukkieg groep mag zijn waar het in eenmaal wordt goedgekeurd. Zoniet dan spaar ik door want hij zegt dat het echt te doen is en zou toch wat zijn zeg na al die jaren mijn buik drastisch verder weg.
En ja ik weet het is een hele stap maar afvallen is gewoon niet aan de orde meer volgens mijn lichaam, die weigert. En ik wil zo heel ontzettend graag dit hoofdstuk sluiten. Mijn dikzijn boek moet af zijn. Ik ben in een ander boek begonnen, mijn leven als weer gezond mens met allerlei andere leuke dingen, wil niet meer dat het gewicht, de BMI en de kleding die net niet goed zit mijn leven blijven beheersen. Op gewicht letten moet ik de rest van mijn leven maar dat moeten de meeste mensen en ik sport nu dat scheelt ook al een stukje ookal val ik niet af. stilstaan is ook een winst en misschien val ik later nog wel een klein beetje af maar dat moet echt niet meer de hoofdmoot zijn.

Ik ben bijna tevreden met mijn lichaam, echt tevreden :D De operatie komt eraan en misschien dit jaar al en sluit ik 2012 echt helemaal af zoals ik al jaren in mijn hoofd ben maar niet voor de spiegel.

Liefs,
Hetty

July 11, 2012 om 12:17
supergoed nieuws voor je gefeliciteerd!!! Ik hoop dat je snel het verlossende antwoord en daarmee de operatie krijgt......dat kost je dan eind van het jaar ontzettend veel vuurwerk!!!!!!

Letterlijk maar zeker ook figuurlijk.

:fajalobie:
July 11, 2012 om 13:40
Dank je wel!

Al dat vuurwerk heb ik er wel voor over dan steek ikzelf ook wat af ;)
Onbekend
July 11, 2012 om 15:25
Ik las je berichtje rechts op the wall, wat fijn voor je!
August 16, 2012 om 05:32
WOW, Hetty!! 44kg al kwijt! doe je goed zeg... kom ik aan met mijn 12kg wat eraf moet.. haha.. zet hem op!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan