Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 11, 2012

MamaSterre woog op het moment van schrijven 89.90 kg (bmi: 28.37).

Wow... Het is alweer een tijdje geleden dat ik gepend heb (3 dagen) dus snel een update :zoefzoef:

Het gaat goed, de eerste week zit er officieel op en vandaag de eerste weging gehad bij de dietiste en hoera!!! Ik ben ruim 4 kg kwijt in mijn eerste week. Daarvan is 3 kg vet. Dus een erg goed resultaat en dat motiveert om weer een week strak aan de gang te gaan.

Vanavond voor het eerst het rijstgerecht met champignons gehad. Hij staat nog niet in het dieetdagboek, dus ik zal hem eens invoeren. In combinatie met geroerbakte groenten met echte champignons was het redelij te eten. Het zal geen favoriet van me worden, maar voor af en to wat hartig is het goed te doen.
De lunch vandaag ging niet goed. Ik was onderweg en had thuis alvast een omelet gebakken, maar koud was deze nie te eten. Die maaltijd heb ik daarmee overgeslag. Ik was pas om half 4 thuis en kon toen pas een snack nemen. Ach ja...

Voor de volgende keer heb ik bij de dietiste gelijk kant en klare shakes mee genomen, dan heb ik voor onderweg iets makkelijks.

Verder heb ik het brood, de rosti, de vanille pannenkoek, de pasta met tomatensaus en de rijst met champignon mee genomen. Ik heb nog een aantal soepen, maar dat vind ik niet zo'n succes. Daarnaast heb ik nog wat koude dranken en desserts. Ik ben gewoon niet zo van het zoet, dus die blijven duidelijk liggen.

Nou, verder dan maar.
Bij de weegschaal van de dietiste was ik dus 90,7 kg en thuis 89,5 kg. Weet ik gelijk het verschil. Aangezien mijn weegschaal thuis altijd leidend is geweest ga ik hieronder toch een juich lijntje neerzetten.

Succes allemaal

:onderde90kilo: 11 juli 2012

July 11, 2012 om 16:55
Het gaat goed hè? Succes! :)
July 14, 2012 om 04:32
Succes, fijn weekend!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan