Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 13, 2012

MissVoracious woog op het moment van schrijven 126.50 kg (bmi: 39.48).

Lieve buddys,

Warm gevoel weer, na mijn lange afwezigheid toch weer overstelpt met reacties en berichtjes... Lief! (K)

Hier gaat alles goed. Aanstaande zondag is Bram alweer 4 weken. En ondanks dat de dagen lang zijn en de nachten korter, lijkt de tijd nog nooit zo snel te zijn gegaan... Het is genieten, maar jeetje, het is wel effe aanpoten hoor, met twee kleintjes. En dan gaat Evie nog 3 dagen per week naar het kinderdagverblijf ook... :)

Bram is een kanjer, over het algemeen heel tevreden. Eet goed en slaapt veel, dus groeit ook enorm... We mogen maandag weer een keertje wegen en meten, maar ik twijfel er niet aan dat ie de lijn mooi volgt! :)

Evie heeft het zwaar gehad, de eerste weken. Gelukkig gaat het elke dag iets beter, al is haar lontje nog steeds veel korter dan we van haar gewend zijn. Mooi om te zien is wel hoe gek ze is op Bram. Ze kust en knuffelt hem elke minuut dat ze de kans heeft en ze laat m aan iedereen zien die er ook maar het kleinste beetje interesse in heeft. Lief is ze, meestal! ;)

Met mij ook goed. Nog voor geen mm bezig met mijn lijn, maar gelukkig wel al terug van 131 naar 116 kilo... Dus 10 kilo meer dan aanvang zwangerschap... Goed gedaan Ireen! :(

Foto's? Tadaa!
Erg veel foto's, maar das ook wel eens leuk, toch?

xxx

July 13, 2012 om 07:38
:bloemenlijn1:

Hee hee lieve Irene,

Wat een schitterende foto's!!
Ja, het zijn er véél, maar da's extra leuk, vind ik.

Wat een scheetje, die Bram, maar zéker ook Evi, een heerlijk stel, lijkt me.
Ben er maar trots op, meid.

Je gewicht..... tja.... zo gaat dat nu eenmaal met zwangerschappen, bij de meesten dan, hè, je hebt ook van die vlieggewichten, die niets bijkomen, of 5 kilo in totaal ofzo aan het eind, ja ja, daar zijn jij en ik in ieder geval géén exemplaren van, hahahahahaha. Het afvallen komt vanzelf wel weer.

Ikzelf heb me al deze maanden na 25 november '11 (eind CB) niet gewogen, ga ik ook niet doen, pas op de dag van de bevalling, omdat ik wel wil weten hoeveel ik dan weeg op mijn max, gewoon uit pure nieuwsgierigheid, hahahahaa, en om weer een startpunt daarna te hebben bij het afvallen.

Trouwens, je vroeg wat de geslachten zijn van onze kleintjes, tja, dat weten we niet. Marc vond het heel fijn om toch nog iets aan de verrassing over te laten, aangezien bij ons alles op datum en tijd is geschied (via het ziekenhuis), waar iedereen van te voren van op de hoogte was, en daar heeft hij wel gelijk in.
Daarom hebben we samen besloten om de geslachten niet te weten, best spannend en niet zo praktisch, hahahaha.

Nou, meid, geniet jij nog maar lekker verder, en dan over een tijdje weer flink aan de slag om onder de 100 kilo te komen, je kunt het!

Veel liefs,
:zonnetje1972:
July 14, 2012 om 09:15
Wat een heerlijke foto's van je kindjes, leuk! Je moet nu ook niet bezig zijn met afvallen, eerst lekker genieten! Komt wel weer, al duurt 't misschien even...Ik ben ook niet zo lekker bezig, maar wil absoluut niet meer boven de 100 komen, vandaag dus 99,5kg, ai! Maar even een dagje héél weinig eten... Geniet ze nog!!
Onbekend
July 15, 2012 om 09:30
Superleuke foto's! Wat een scheetje is Bram en wat een grote mooie meid is Evi geworden zeg!
Fijn dat er nu alweer zoveel van je gewicht af is. Nu gaan voor de rest en weer onder de 100 komen. Zet 'm op!!
liefs,
Daan
July 21, 2012 om 06:56
leuk al die foto's, het klinkt ook goed allemaal!! Lekker genieten, die lijn komt binnenkort wel weer!
August 6, 2012 om 06:38
Heel leuk al die foto's! Prachtig gezin heb je.
Enjoy en die lijn, ach, daar ben je over tien jaar nog mee bezig, dus lamaar waaien nu even.
x Sjaaak
August 23, 2012 om 05:25
toffe foto's en wat lijkt die dochter van je op jou! lekker genieten van je hummeltjes (en je man uiteraard :))
August 26, 2012 om 08:57
Pfff. Ga je goed? Of nog niet echt begonnen? Mij gaat het allemaal veel te traaaaaaaaag, kan niet zoveel sporten als voor de zwangerschap (want kind) en meer behoefte aan snaaien (want moe, want kind), maar met een baan met minstens de helft veldwerk moet het toch lukken, zou je denken....Het gaat omlaag. Maar, zoals gezegd, traag....xx
September 2, 2012 om 05:08
Heej!
Ik baal d'r ook stevig van, maar heb stiekem ook wel een reden om aan te komen ; )
Toch ga ik wel naar een dietiste, omdat ik eigelijk de komende maanden niet of nauwelijks aan wil komen en het liefst onder de 100 wil blijven. Ben d'r bijna!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan