Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 13, 2012

VictoriaB woog op het moment van schrijven 56.00 kg (bmi: 22.43).

Mijn “nieuwe ik” voelt zich fantastisch! Ik weeg nu 56kg en ik hoop nog van één kg af te geraken.
Ik ben al enkele dagen niet op mijn weegschaal gaan staan en volgens mij zit ik al op mijn einddoel maar… Who cares? Voor mij is het ok nu. Mijn buik is plat als maar kan.
Gezien mijn Powerplate sessies zijn mijn spieren redelijk goed getraind. Ik zou iedereen trouwens aanraden om Powerplate te gebruiken. Snel en efficiënt!
Eigenlijk heb ik ook iets begrepen afgelopen weken… Mijn gewicht staat in verhouding met mijn emotionele toestand. Gezien de gebeurtenissen in mijn professioneel leven was ik onvoldoende sterk. Daardoor kwam ik bij…. Ik kon niets veranderen aan mijn uiterlijk en of fysieke toestand omdat ik ook onvoldoende sterk was. Het is een vicieuze cirkel.
Ondertussen heb ik een oplossing kunnen vinden voor de oorzaak van mijn ellende, een nieuwe job. Ik voel me gelukkiger en sterker. Het is nu vanzelf allemaal in de juiste plooi gekomen. Ik voel me gelukkig, gezond en sterk. Daardoor heb ik meer kracht om te sporten en gezonde gewoontes te kunnen volhouden. Gewicht volgt dan vanzelf.
Conclusie? Laag gewicht zal geen geluk brengen. Geluk moet aanwezig zijn om tegelijk ook laag gewicht te verkrijgen. Het is een resultaat, geen doel op zich.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan