Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 13, 2012

Inge38 woog op het moment van schrijven 72.00 kg (bmi: 27.10).

En Oranje kwam er niet, met of zonder bier en bitterballen....Who is the biggest loser now? (De middenstanders die met al hun oranje hup hup prullaria blijven zitten en de brouwers die een "hoera we zijn kampioen' mega omzet mislopen...(We zijn kampioen, maar zij hebben nu niets gepresteerd, psychologie 1.01!).)
(Oh en de farmaceuten die hun anti kater hoofdpijn poeiers nog in grote dozen in de magazijnen klaar hebben staan). (Komt toch wel goed, van de zomer krijg je de laatste dagen toch ook een knallend punthoofd) (Maar dan niet vanwege een zonnesteek).
:zomer05: YEAH RIGHT!

Genoeg retroflectie, regeren is vooruit zien....
Even stil staan bij de dag van vandaag.......
http://nl.wikipedia.org/wiki/Vrijdag_de_dertiende
(Kort gezegd: de kruisiging was op vriijdag, de Romeinen en de Engelsen spraken ter dood veroordelinge altijd uit op vrijdag (dan maakten ze de werkweek lekker af) en bij het laatste avondmaal waren 13 personen aanwezig)

Kijk, als je hand er zo bij ligt weet je twee dingen zeker:
1. je hebt geen osteoperose
2. je hebt het dieten ietwat een klein ietsiepietsie tever doorgevoerd....

Zonder gekheid is het vandaag, in tegenstelling tot wat de volkswijsheid ons op de spreekwoordelijke mouw probeert te spelden, een lucky day voor me...
-2,6 in 1 week!!!!!!!!!!


Alle gekheid op een satehstokje, dat geeft de burger moed.....
Zou het andere ongeluksgetal in zicht komen op de statische accelerometer (sorry, beetje Big Bang nerdy humor, wie niet weet waar ik het ueberhaupt over heb, qua Big Bang....Nee, het gaat niet over iets waar de gemiddelde Amerikaan (waar deze slang dan vandaan zou zijn gekomen, als ik dat had bedoeld) een gepaste blos van zou krijgen. Nee het gaat ook niet over de niet bijbelse verklaring van de schepping van de aarde (die, maar dit dan weer als kanttekening, veel langer duurde dan een schamele 6 dagen). (Voor wie het wil: ik weet nog een leuke mop over het scheppen van de aarde, met Adam en Eva in de hoofdrol, deze is niet geschikt voor tere zieltjes en preutse types...dus op verzoek stuur ik hem toe).
Maar het is een laffe, al dan niet geslaagde poging iets van de humor te evenaren die in de tv serie "The Big Bang Theory' wordt gebezigd...
Okay, je bent nog steeds niet afgehaakt....:lintje:
Wat ik eigenlijk kwijt wil is....
Het is Vrijdag de 13e, dat is een ongeluks dag, maar dit keer niet voor mij want ik ben zo'n 2,5 kilo kwijt in een week. Ik ga nu voor het andere beladen getal, de 'Numer of the Beast"

Zo, jullie hebben wel even een relaxed muziekje verdiend....:jij:


July 14, 2012 om 06:39
Vrijdag de 13e...
Zwarte kat...bijgeloof?

Denk het wel, zeker als ik naar jouw berichtje en onze pikzwarte kat kijk! :jij:

Ik heb op volgen geklikt omdat we samen in de club van vijfster zitten

:nijne:
MCL
July 15, 2012, gewijzigd door MCL op July 15, 2012 om 05:55
En hoe was je etentje? Ik heb geen voor- en nagerecht genomen maar wel mijn patatjes opgegeten, alsnog kwam ik 1,3 kilo aan! Pfffff nu snel mijn best doen om het goed te maken voor vrijdag!
MCL
July 16, 2012 om 10:34
Mazzelaar! Haha lekker toch dat je toch wat lekkers kunt nemen en alsnog afvalt. Ik ben nu 0,7 kwijt van mijn patatkilos maar weeg dus alsnog 0,6 zwaarder dan vorige week vrijdag, maar heb nog een paar dagen te gaan om het goed te maken.... Vandaag besloten om me nog maar 1x per week te gaan wegen, dan raak ik ook minder snel gedemotiveerd als het een dagje minder gaat.
July 23, 2012 om 05:06
Dank je voor je reatie! :-)

Ik blijf zeker lopen, en hoop zeker die 5 km in 30 minuten te doen.... dat is me ook in mijn vorige renleven niet gelukt (PR is 31.10)....
Vanavond een klein stukje lopen op mijn nieuwe renschoenen, heel rustig, puur ter "aanvoelen", daar heb ik dan wel weer zin in!

Greetz
Nicole
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan