Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 13, 2012

Sovereign woog op het moment van schrijven 73.40 kg (bmi: 29.78).

Zo wat is deze week rommelig geweest. Ook met betrekking tot dieet en alles bijhouden. Afgelopen weekend was het nichtje van mijn vriend geslaagd, vervolgens ook nog 2 dagen bij zijn opa doorgebracht, en vervolgens kwam zijn moeder een week bij ons op bezoek. Dat maakt eten toch wel rommelig, en ik heb me dan ook niet helemaal aan de regels gehouden. Er werd afgelopen weekend en deze week toch wel meer alcohol gedronken en ik vind het erg lullig (voornamelijk voor mezelf) om dan maar de hele tijd water te moeten drinken. Een glaasje wijn of bier merk ik qua gewicht helemaal niets van dus dat moet ook kunnen, maar ik heb 2 x 3 glaasjes gehad deze week. Ik heb ook nog niet op de weegschaal durven staan, of tijd gehad om een eetdagboek bij te houden.

Maandag zijn we gaan eten bij de Japanner, maar de rest viel qua carbs en kcal wel mee vind ik zelf. Ik heb het tussendoor snacken proberen te laten. Een handje chips ging ik niet dood van had ik besloten. Voor mijn gevoel is er in ieder geval niets bijgekomen. Gister bij mijn moeder gaan eten, en daar heb ik het ook in toom proberen te houden. Gelukkig kwamen de frietjes uit de Airfryer en niet uit het vet.

Mam had nog 2 broeken en een top liggen die haar te groot waren geworden, maar gezien het zo goed als nieuw was heb ik ze gepast... En het paste! Toch alweer een maatje kleiner in broek en top! De top was maat L en geen XL zoals normaal :)

Ik heb mijn gewicht voor ik wegging ook niet meer ingevoerd maar ik kwam dus uit op een totaal van 5 KG wat ik kwijt was. Zou het waar zijn dat 5 KG een kleding maat is? Ik ben in ieder geval blij met de broeken, want die van mij viel me van me kont af! Lekker goedkoop overbruggen, want met een uitkering kan ik niet altijd bijkopen als iets te groot word...

Toch vind ik het eng om weer op de weegschaal te staan na deze rommelige week. Ik maak er automatisch een worst case scenario van in mijn hoofd. M'n moeder zei dat ze het goed kon zien in mijn gezicht, en dat m'n maag een stuk platter was, dus ik zal het er vast niet in 1 week hebben aangevreten... Maar toch... Eng! Ik zal er toch weer aan moeten geloven dus morgen ochtend is het zo ver. Vandaag dus maar even goed opletten en veel water drinken ;)

Het enige waar ik me nog druk over maak is morgen avond, want dan gaan we eten bij de Italiaan. Schoonmoeder, tante en nichtje, diens vriendin, tante haar lover, mijn ouders... Wel gezellig, maar toch, vet vet vet... Ugh.

Ik begin het vervelend te vinden dat ik geen aspartaam meer mag, dat water hangt me écht de strot uit. Ik heb vanmiddag wel een blikje cola light gehad omdat ik keelpijn had, en thee met honing deed niets, ook liters water drinken niet. Ik zit er toch over te denken om in ieder geval wel weer zoetjes te kopen. Ok, dat is ook aspartaam, maar zo kan ik wel af en toe een kop thee drinken zonder extra suiker. Zoveel thee drink ik niet eens, maar ik lust het niet zonder suiker... En al dat water, bah! Genoeg van haha, dus toch maar een beetje vals spelen :)

Hopelijk is het morgenochtend op de weegschaal in ieder geval niet te deprimerend. Ik heb sowieso het gevoel dat er iets bij is gekomen weer deze week. Oh well. I shall see! *bibber*

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan