Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 13, 2012

Zuipschuit woog op het moment van schrijven 98.00 kg (bmi: 26.86).

Mijn eerste frustratie: Ik had net een heel verhaal getypt, crashed de internetbrowser. Dus ik type het nu opnieuw en hoop dat het verhaal nog een beetje goed loopt :)

Zo af en toe krijg ik een notificatie per email dat ik volgers heb. Ontzettend leuk, uiteraard :) Dat motiveert je en geef je het gevoel dat mensen in je interesseren. Gelukkig hebben we allemaal dezelfde interesse. De een heeft wat meer kennis dan de ander, maar zijn lid van deze community om elkaar te helpen.

Ik ben al lid sinds september 2005 en heb met ups en downs dit bijgehouden. Afgelopen jaren heb ik veel geswitch in mijn gewicht en was ik op mijn 18e 72 kilo en op mijn 22e ben ik 111kg geweest. Ik had toen een vetpercentage van 21,9%. Voor een vrouw is dat gezond, maar voor een man moet 19% echt het uiterste zijn.

Aangezien ik ook in mijn verleden nooit goed met voeding heb leren omgaan heb ik me erin verdiept. Ik krachtsportte altijd wel en voelde me daarbij fit. Ik ben in februari begonnen met afvallen en ben nu 98KG bij 12,6%. Ik laat me iedere twee weken meten. Bij deze meting word ik op 6 punten gemeten, elk punt 3x en daarvan neem ik het gemiddelde. Een hele betrouwbare meting dus.

Afgelopen twee maandne houd ik deze website weer bij. Ik volg het 'Paleo'-dieet. Dit houd in dat je zo dicht mogelijk bij de natuurlijke bron eet en zo min mogelijk bewerkt door de mens. Ik vermijd sowieso alle geur, kleur, smaak en zoetstoffen en probeer 3x per week te sporten. Vaak op vrijdagavond ren ik met 2-3 vrienden rondjes in het bos. Het is een heel leuk en gezond dieet.

Mijn grootste uitdaging is aankomende zomer. Ik ga dan met zes vrienden op vakantie naar Frankrijk. Kan ik daar nogsteeds Paleo-proof eten? Zo dicht mogelijk bij de bron? Hun zijn studenten en gaan graag aan het bier, kan ik dit vermijden en toch zo gezond eten? We zullen zien. Ik zal tegen, tijdens en na de tijd heirvan wel een update plaatsen :)


Onbekend
July 14, 2012 om 07:13
Jeeeej, een dagboekbericht van je. Heb ik je toch lekker overgehaald en nu kan ik gewoon hier reageren. :-)
En een biertje, is toch zo dicht mogelijk bij de bron? :-D
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan