Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 13, 2012

Golotje woog op het moment van schrijven 94.00 kg (bmi: 34.53).

Vandaag goed gegeten en gesport! En een mailtje van mijn vriendje vanuit vietnam!!! Morgen is mijn moeder jarig en gaan we uiteten, goed opletten dus!

Onbekend
July 13, 2012 om 14:27
Ik wens je veel succes met het bereiken van je doel. Hoe wil je het aanpakken?
July 13, 2012 om 14:30
Dankjewel! Ik ben nu bezig met weight watchers. Ik wil een gezonde levensstijl krijgen, dus ik probeer echt bewust te zijn van wat ik eet en dan binnen de weight watchers punten te blijven. Verder wil ik een ritme krijgen met sporten en eten, is wel lastig ik heb nog nooit echt een bepaald ritme gehad! Heb je nog tips?
Onbekend
July 14, 2012 om 10:29
Halloo Golotje.

Wat leuk dat we buddy's zijn !!
Ik doe afvallen op mijn eigen manier. Ten eerste heb ik alle frisdranken en zoete dranken afgeschaft. Alleen nog maar water en slimpie ( ranja met zowat geen calorieen heeft ) voor mij.
Ik zou ook graag een dieet van WW of iets willen doen alleen vind ik dat zo duur.
En mijn eigen aanpak gaat gelukkig ook goed.
Ook doe ik calorieen tellen ik zit altijd rond de 1200 kcal per dag en let op met wat ik eet. Ik hou erg veel van avond eten en kan daar dus altijd teveel van nemen haha.
Snoep en chips heb ik mezelf niet verboden en blijf ik nog lekker doen. 1 keer in het weekend wat lekkers. of net als vorig weekend ( als je het dagboek berichtje gelezen hebt ) een keer in het jaar een vreet weekend :P Als ik een keer echt teveel heb gegeten dan ga ik dat de dag erna compenseren door nog minder te eten. Niet de beste manier maar wel de fijnste voor mij !!

Vraagje: weight watchers werkt met punten toch? Hoeveel calorieen is dat op een dag?

ik wens jou heel veel succes en plezier op deze site. Samen lukt het wel. Kijk er naar uit om je dagboek berichtjes te mogen lezen !!

Liefs.
July 14, 2012 om 17:49
gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder! Als je gewoon iets lekkers, maar ook magers van de kaart kiest kun je lekker meegenieten toch?
July 15, 2012 om 14:42
Hoiii sugarrush en thistimeiwill, bedankt voor de lieve reacties. Doet me goed! De verjaardag van mijn moeder was erg gezellig! Dagje delft en daarna wokken. Gelukkig heb ik de hele dag vrij gezonde keuzes kunnen maken. Ik heb zelfs opgeschreven wat ik allemaal heb weerstaan zoals slechte broodjes, garnalen kroket die mijn vader had gekocht, ijs, gefrituurde en slechte dingen bij de wok. Wel heb ik paar sushitjes genomen. Sushi is echt mijn lievelingseten. Het is niet heel slecht maar het kost wel vrij veel punten. Daardoor zat ik gister wel wat over mijn puntenaantal heen. Gelukkig vandaag er iets onder gebleven en zelfs vanmorgen een stukje hardgelopen. Leuk om te vertellen, ik moest een berg op maar ik kwam maar tot de helft, toen stopte ik, ik was doodmoe. Toen kwam er opeens een jongen naar mij rennen die zei; 'kom op, je kan het, ren met mij met mij mee'. Toen wilde ik me dus niet laten kennen en rende ik mee over de berg naar beneden. Ik was heel trots. Hij vroeg nog of ik mee wilde rennen over het strand, maar nee, dat hoefde niet van mij, ik was al een half uur aan het rennen en ik was echt buiten adem. Wel grappig om mee gemaakt te hebben! Ik kreeg alleen daarna helaas echt heel erg buikpijn, misselijk! Na 5 minuten trok het weg en ben ik terug gelopen naar huis. Toch vind ik buiten hardlopen niet echt leuk. Ik krijg pijn in mijn keel als ik jog en ik vind de sportschool sporten leuker. Dus dat ga ik de volgende keer dus ook maar doen.

Ja weight watchers is inderdaad vrij duur, vind ik ook, vooral als het tegenzit je gewicht is het niet leuk om er dan voor te betalen. Ik doe het nu ook even zonder cursus, aangezien ik op vakantie ga, dus ik gebruik gewoon het puntenboekje thuis. Na mijn vakantie wil ik wel weer graag beginnen. Ik weet niet hoeveel calorieen de punten zijn!

Morgen, nouja vannacht, vlieg ik naar Turkije. Spannend!!! Ik hou niet zo van vliegen. Ook mis ik mijn vriendje die voor 6 weken aan het reizen is heel erg. Ik heb afgelopen maanden vrij veel stress gehad waardoor mijn maag heel gevoelig is. Bij een beetje stress of zenuwen krijg ik er weer last van. Ik vind het reizen naar een bestemming in het buitenland zo vervelend! Ik hoop echt dat het goed gaat en dat ik een leuke week krijg. Waarschijnlijk wel, we zitten in een super mooi hotel, maar toch zijn er van die kleine dingen die me toch zenuwachtig maken enz. Het klinkt misschien raar, maar ik heb ontzettend veel zin in dat ik terug ben van vakantie en dat ik dan eindelijk na 6 weken, oké het duurt nu nog 5,5 week, maargoed, dat ik dan mijn vriendje weer dichtbij me heb. Dan kan ik tenminste weer samen slapen en zijn alle enge stress momenten weer even voorbij. Tuurlijk staat er dan nog 1 op de planning, mijn nieuwe studie, maar als Jelmer, mijn vriendje weer terug is, zal ik me waarschijnlijk weer wat lekkerder in mijn vel voelen. Hij is ook hele lief voor mij en steunt me met afvallen. Nu moet is het alleen doen, wel met de nodige steun van mijn familie gelukkig.

Jullie merken het vast wel, er speelt een hoop in mijn hoofdje, en ik zit dus niet heel lekker in mijn vel, maar qua eten en sporten zit ik gelukkig wel op de goede weg. Ik hoop echt, echt heel erg, dat de vlucht en de reis goed gaat en dat ik een leuke 8 dagen krijg. Ik ga zeker proberen mijn punten bij te houden en wat baantjes te trekken. Ik heb wifi dus ik kan jullie op de hoogte houden.

Liefs, Lotte
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan