Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 24, 2012

Marisje88 woog op het moment van schrijven 77.90 kg (bmi: 27.60).

Hoi,

Even om te zeggen dat het niet goed met me gaat :(
Ik zit in een serieus dipje, ik ga niet meer fitnessen, heb echt vreetbuien, ga zelfs stiekem eten (of beter gezegd schransen) en frisdrank drinken...:walgelijk:
Het gaat echt al zeker een week zo, tlukt me niet om de draad weer op te pikken...:zakdoek:
Durf me gewoon niet wegen en mijn vriend merkt dat er iets scheelt, probleem is dat ik zelf niet kan verwoorden wat...
Morgen verplicht ik mezelf om de schade onder ogen te zien:zelfbeeldn: en ga ik fitnessen, hoop dat ik er weer terug tegenaan kan, maar kan wel wat steun gebruiken :ineedahug:

August 25, 2012 om 06:06
Meid toch! :(
Het is maar 1 weekje, dan kan de schade niet al te groot zijn? Bekijk het gewoon dag per dag! Zeg nu niet dat je morgen wel weer dit en dat zal doen, maar start gewoon meteen want anders ga je het toch uitstellen! Je kan het wel ! Je bent al 8kg afgevallen, dat heb je niet zomaar bereikt! Komaan, we gaan er samen tegenaan!!! :-)

xx
August 25, 2012 om 09:45
Hoi, hoi Maris!
Die :hugs: krijg je van mij hoor! Niet zover laten komen dat we er met het :zweep: achter aan moeten! (GRAPJE).
Denk aan de vakantie van volgend jaar en de bikini die je dan aan wilt.
Hoe eerder je die kilootjes eraf hebt, des te eerder kun je gaan stabiliseren en dan past je velletje zich ook nog op tijd aan.
Ik denk dat bij jou meespeelt dat er niet meer zoveel af hoeft (en je komt natuurlijk van heel ver:klappen:), maar als je nou 's probeert om rond de Kerst op de 70 te zitten, dan heb je voor 2013 nog 5 kg te gaan.
Nou meis, succes maar weer en nog een
:hug2:

Liefs Tjoepie

August 28, 2012 om 02:35
HEEEEE kom op!!! Je bent al zover gekomen, nu niet verslappen! Een dipje kan best, maar weet je wat het probleem is, de suiker!! Hoe meer je neemt, hoe meer je wilt. Ik doe het ook niet voorbeeldig, maar ik heb wel veel suike rgeschrapt en als ik wil snaaien neem ik een gezond alternatief. Smoothie van lekker fruit uit de blender, een paar amandelen of een extra boterham met bv gemberjam. Dan blijft de schade beperkt. Als je ziet hoeveel calorieen er in een koek zitten, kun je beter twee boterhammen extra nemen. Misschien ben je wel te streng. Even een pauze, met vooral gezond eten, doet je misschien wel erg goed. En light frisdranken verhogen je bloedsuiker spiegel ondanks dat er geen calorieen in zitten, dus..liever niet te veel. zou echt zonde zijn je hebt al zoveel bereikt! :hug:!
August 29, 2012 om 16:03
En, is t gelukt om te gaan fitnessen? Maak het niet groter dan het is, je kan een keer uit de bocht vliegen, maar blijkbaar ben je je er heel erg bewust van en dus kan je ook besluiten om het tij te keren! Vraag je vriend om je te helpen, door even geen foute dingen in huis te hebben. Misschien kan ie met je mee met een blokje fietsen of zo... Probeer weer wat goede dingen te doen en daarvan te genieten!
Zelf ben ik net terug van vakantie en heb ik ook moeite om de draad meteen weer op te pakken, maar het is echt de moeite waard om er wel helemaal voor te gaan! Voor mij helpt t om streng tegen mezelf te zijn qua bewegen (dus als ik me voorneem om te gaan hardlopen, moet ik het ook echt doen), ook even een pas op de plaats te maken qua eten (heb in de vakantie veeeeeel te veel lekkere dingen gegeten) en door regelmatig hier op de site te komen, krijg ik het plezier in het afvallen weer terug. Dat maakt dat ik het weer wil volhouden, dit weer helemaal mijn levensstijl wil maken, en terug wil naar alles wat ik had bereikt voor de zomer.
Jij kan het ook, zet m op!

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan