Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, August 25, 2012

Hetisnuafgelopen woog op het moment van schrijven 84.10 kg (bmi: 26.25).

Goede morgen allemaal,

zo, nog maar 10,5 kilo te gaan tot het streefgewicht.. nouja..MAAR?? het is toch best wel lastig af en toe.. Soms kan ik de verleidingen dan ook niet weerstaan, maar goed.. helemaal niets meer nemen is ook niet goed voor je, want als je dan op je streefgewicht bent en opeens weer wat neemt slaat je lichaam dat gelijk weer op als vet.. en dat willen we natuurlijk niet :) Ten tweede, als je ziet wat ik nu af en toe en neem en wat ik daarvoor allemaal at... haha..

Nou goed.. nu zou ik eigenlijk nog iets meer beweging moeten hebben, dan zal het afvallen ook makkelijker gaan! Ik ben natuurlijk net geopereerd, dus ik kan niet te hard van stapel lopen. Ik denk dat ik deze week maar weer ga starten met wandelen.. daar verbrand je toch aardig wat colorieën mee en het is nog gezond voor je ook, zo in de buitenlucht!

Verder is dinsdag mijn aanstaande vrouw jarig, dus dan vliegen de stukken taart om mijn oren.. Ik heb mezelf voorgenomen niet te nemen, als de 74 kg op de schaal weer zichtbaar is kan ik mezelf dat pas weer permiteren :)

Van nu af aan denk ik dat ik elke zaterdag een blog ga schrijven, de donderdag is niet zoon handige dag voor mij, vandaar!

Voor nu, een fijn weekend allemaal en tot mijn volgende blog!

Groetjes
Paul

Onbekend
August 26, 2012 om 05:39
Hey Paul,

Goed bezig!!!
Ken je rennen met Evy? Dat is echt top. Als je googled op Evy start to run, kan je genoeg lezen.

Succes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan