Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, August 25, 2012

Hellendezwaan woog op het moment van schrijven 82.80 kg (bmi: 27.67).

Zo het is weer weekend, moeilijkste van het afvallen. Altijd maar gezellig visite en feestjes.
Gister moeilijk maar overleeft. Mijn kind vond het nodig om de hele buurt uit te nodigen voor patat. dus we zaten uiteindelijk met 11 kids en 8 volwassenen te eten. Ik heb lekker alles alleen gebakken en was al zo vol van de lucht dat ik met 1 frikandal genoeg had. Dit was dag 1 overleefd. Nu vanavond een etentje buiten de deur. En tot overmaat van ramp vannacht mijn periode gekregen dus extra trek. Hoop dat ik sterk genoeg ben en maandag nog iets verder onder de 83 zit. Wil nu echt een keer naar de 79.9 is leuk voor mijn ego.
Voor iedereen een heel heel fijn weekend en succes met alle leuke dingen en al die foute verleiding

August 26, 2012 om 04:30
Zo de zaterdag super overleefd. Ochtend crackers met kaas in de middag bruin pistolet net zalm en in de avond ook veel vis en beetje beenham gegeten. Heel veel water gedronken en alle wijntjes afgeslagen. Vandaag ff streng zijn en hopen dat het maandag nog steeds onder de 83 is. Fijne zondag allemaal
August 26, 2012 om 11:56
Zo en weer een nette dag gehad. Natuurlijk wel gister ietsje te veel gegeten maar wel gezond. Kan me niet voorstellen dat ik zoals alle andere weekenden 2 kilo waarden ben. We gaan het morgen beleven. Wil zo graag een keer die 7 op de weegschaal zien
August 26, 2012 om 12:30
och och ji ook al zo'n weekend,
vrijdag nog goed gehouden, maar niet gaan sporten was niet fit, er sluimerd iets bij mij denk ik.
zaterdag bbq dus overdag aardig opgelet, bbq viel mee heb het bij kip garnalen en salade gehouden. vandaag weer wat rustiger aan maar wel friet met halve haan gegeten mag toch hopen dt het morgen mee valt.

volgende week weer zo'n weekend, dat zal een iets vettere bbq worden van een alleenstaande man die 50 wordt kan ik toch niet verwachten dat hij mager inkoopt dat snapt ie vast niet.
dus overdag maar weer opletten,
zondag naar de stad en zal wel weer iets eten worden daar. ik zoek wel een salade bar,
dan heb ik een weekie rust en daarna weer en feest hier in huis,
ik haal gewoon geen chips en taart maar alleen wortels en komkommer, al denk ik dat het gezin het daar niet mee eens is.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan