Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, August 25, 2012

Esther75 woog op het moment van schrijven 95.00 kg (bmi: 31.02).

Net terug van vakantie en ga morgen weer op de weegschaal. Ik denk dat ie niet lief voor me is. Maar heb 2 weken de tijd gehad om alles eens goed te overdenken. En vooral ook te merken dat ik ècht niet blij ben met dit lijf. Ja qua kleding is het niet leuk, maar vooral ook dat ik niet eens normaal van de grond kan opstaan, me niet fit voel, snurk en dat soort dingen. Ik ben te jong om me zo oud te voelen.
Dus vanaf morgen weer keihard er tegen aan en zonder smokkelen.

August 25, 2012 om 17:18
Goed zo, van vakantie krijg je goed ideeen (ik had hetzelfde!). Ga je Sonja Bakkeren?
Onbekend
August 27, 2012 om 16:34
Hoi Eshter,
Veel succes. Ik herken wat je schrijft... op een gegeven moment was ik het ook gewoon helemaal zat. Hopelijk stiumuleert je dat om de (goede)draad weer op te pakken!
Zet 'm op hoor.
August 28, 2012 om 01:13
Hoihoi,

Zo te zien viel het mee op de weegschaal!
Zoals je bij mij kan lezen, is er deze zomer bij mij aardig wat bij gekomen, maar dat had ik ook wel verwacht. Ik had precies op de streefdatum mn streefgewicht bereikt, maar ja, dan is je lichaam daar nog niet aan gewend en al dat lekkere eten, dat gaat dat niet goed. Dus ik ben sinds gisteren ook weer begonnen met normaal eten, en vanaf vandaag ga ik mn eten weer invoeren op de site. Hopelijk vliegen de kilo's er dan weer snel af.

Het is inderdaad wel echt de moeite waard om af te vallen hoor, dus hou vast die gedachten waarom je het doet! Ik merkte deze zomer dat mijn lichaam er echt op vooruit is gegaan, door de combi van afvallen en sporten. We gingen in Zweden zwemmen in het meer, en dan moet je weer in het bootje klimmen... Nu merkte ik dat ik me best wat op kon drukken om over die rand te gaan komen, iets wat ik eerder nooit voor elkaar kreeg!
Dus, lekker ervoor gaan, het is het waard!

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan