Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 7, 2012

Saskia70kilo woog op het moment van schrijven 65.60 kg (bmi: 24.39).

Hallo buddies,

Het gaat hier best redelijk. Afgelopen zondag een feestje gehad en ben daarna wel 2 kilo aangekomen. En die kilo's zijn er nu pas af. Maak me hierdoor best een beetje zorgen over het af- en opbouwen. Ik ben nu 65,7. Ik merk dat het echt steeds langzamer gaat. Het enige opbeurende van niet te eten en alleen de shakes te doen, is de weegschaal in de ochtend. En als die nu zo langzaam gaat, wordt het steeds moeilijker en daardoor steeds zwaarder. Eten is ook gewoon zo lekker. Maar op zich is dit ook wel goed voor de bewustwording. Normaal gesproken als ik thuis kom van werk of zo duik ik gelijk de kast in om te kijken wat er is. Dan eet ik zo een paar snoepjes, kaasblokjes of chipjes weg net wat er voor handen is. Nu kom je thuis en kan dat dus niet. Ik ga dan nadenken, waarom wil ik nu iets. Heb ik het nodig of is er iets anders aan de hand.
Ik moet nog maar even kijken tot wanneer ik het volhou. Ik had gezegd tot 1 november, maar ik ga toch kijken wat het resultaat is op 1 oktober. En dan misschien al overstappen op één maaltijd per dag. Het lastige daarvan is, is dat je uit ketose gaat en daardoor weer meer trek krijgt. Ja het is allemaal niet zo makkelijk afvallen.
Tot nu toe kon ik het met m'n kleren wel goed redden. Maar ik merk nu echt dat de broeken niet meer mooi zitten. Dus ik moet binnenkort weer nieuwe kleren kopen. Op zich niet erg, maar ik hoop niet dat ze over een paar maanden weer in de kast liggen te verstoffen. Maar goed ik heb het allemaal zelf in de hand!!

Groetjes,
:teigetje78:

September 22, 2012 om 07:03
Hoi buddies,
Het gaat hier goed. De weegschaal is positief en dan is het makkelijk vol te houden. Vanmorgen zelfs onder de 63. Dit betekent dat ik nog een kleine 5 kilo hoef af te vallen. De vraag is nog steeds of ik dat ga redden, maar vooralsnog ga ik door. Begin oktober ga ik een eetweek houden, en daarna ga ik nog maximaal drie weken door. 1 November wil ik echt helemaal klaar zijn met de shakes. Dan ga ik af- en opbouwen met eten. Heel misschien als ik ook nog afval tijdens de eetweek dan ga ik misschien ook wel door met af-en opbouwen gelijk na de eetweek.
Van de week wel even een slecht momentje gehad. Ik had de avond ervoor gesport en de maandelijkse ongemak speelde op, toen merkte ik echt dat ik slap was. Ik heb toen wat nootjes gegeten. Daarnaast ben ik 's morgens onder de douche licht duizelig. Dit heeft er allemaal mee te maken dat ik steeds minder reserves heb. Afhankelijk hoe dit soort situaties zich voortzetten, stop ik ermee.
Gister wezen shoppen, want mijn broeken werden toch echt te groot. En dan is het toch wel leuk hoor winkelen. Alhoewel je ook met de zelfde problemen blijft zitten, want ik ben geen held in kleren uitzoeken.
En hoe gaat het bij jullie. M. weer onder de 80? I. zit je nog steeds in een juiste regelmaat?
Groetjes,
:teigetje78:
September 25, 2012 om 13:32
Wow jij gaat echt lekker! Knap hoor! Ik hoop ook weer snel positieve getallen te kunnen melden! Ik zit wel in een goede flow, dus uiteindelijk komt het goed.
groetjes,
I
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan