Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 7, 2012

Sijeso woog op het moment van schrijven 91.60 kg (bmi: 34.90).

Oké, stand van zaken: Zo pijlsnel als ik omhoog schoot, zo snel schiet ik (gelukkig) ook weer naar beneden. Vandaag voo rhet eerst de BMI weer onder de 35, dus da's heel mooi! Als ik dit zo doorzet, verwacht ik a.s. maandag wel op de ca 91 te zitten, daarna zal het vermoed ik stukken minder hard gaan.
Maar....deze resultaten is natuurlijk hetgeen zo fijn is aan CB...de weegschaal motiveert, ondanks dat ik vanavond een feestje heb, morgen een verjaardag, zondag een verjaardag en een boottochtje (dus nog even kiezen wat we dan gaan doen - gezien het mooie weer, verwacht ik dat we voor het boottochtje gaan).
Gisteren voor het eerst m'n winterjas aan gehad, omdat ik het te fris vond voor m'n zomerjas. Tja, daarin was goed te merken dat ik ben afgevallen.
't Is een mooie jas (waarmee ik ook op de profielfoto sta) en destijds een rib uit m'n lijf, maar ik vond hem zo mooi. Hij was alleen helaas iets te krapjes, waardoor ik de knopen toen wat heb laten verzetten. Nu zouden ze echter wel in het "normale" standje terug kunnen, maar daar beginnen we voorlopig nog maar niet aan.
Anyway, het gaat lekker op afvalgebied. De wegschaal is lief, al weet ik natuurlijk wel dat het grootste gedeelte van het gewichtverlies veroorzaakt wordt door vochtverlies en minimaale maag-/darmvulling.
Nu een kwestie van doorzetten dus!
Iedereen veel suc6 weer vandaag! Lfs Sijeso.


September 20, 2012 om 14:45
Hoi Sijeso,
Het gaat al weer een beetje beter met mijn eetgedrag, maar er is nog ruimte voor verbetering, ha, ha, ha! Ik ben wel weer begonnen met het opbouwen van hardlopen en dat gaat goed, dus ben in ieder geval meer aan het bewegen.
Hoe gaat het met jou, ik zie dat je al weer een poos geleden voor het laatst een dagboekje hebt geschreven?
Groetjes, :midasi:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan