Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 7, 2012

ProHcore woog op het moment van schrijven 70.50 kg (bmi: 22.25).

07/09/2012

Volgende week ga ook ik weer een nieuwe start maken, en het is nodig ook. Het vakantie ritme zit er hier nog goed in zeg maar. Vrijwel geen sport en alles eten wat los en vast zit en dit gedurende afgelopen 10/12 weken inmiddels alweer. Qua gewicht zit ik ongeveer nog hetzelfde, maar ben niet meer tevreden over mijn lichaam.

Als doel 65 kilo genomen maar hier pin ik me niet aan vast. Ik wil gewoon mijn vet% aanzienlijk terug dringen en er mooi droog bij komen te staan. Met wat voor gewicht dit gepaard zal gaan weet ik niet. Weet wel dat het bikkelen zal worden aangezien het nu bijna 11 uur is en ik al hunker naar suiker! :$

Maargoed, plan! Eerst het sporten weer op de rails krijgen, zodra dit gebeurt is en ik resultaat begin te zien zal mijn motivatie een boost krijgen. en zodra dat het geval is gaan we ook weer op de voeding letten.

Wish me luck!

Greetz

Thomas

Ps. Snoepen is er natuurlijk al meteen niet meer bij (althans, poging tot)

September 7, 2012 om 13:29
Good luck
September 7, 2012 om 19:11
hmmmmmmmmmmm en nee niks wil lukken:) geeft nie komt wel :D
Onbekend
September 9, 2012 om 16:33
Precies, dat eten komt vanzelf wel joh ;) Het valt me trouwens nu pas op in je intro dat je cystic fibrose hebt, dat is best erg! :omg: Ik ben in zulke gevallen altijd heel bang dat mijn vragen dom overkomen maar: Heb je het een beetje kunnen accepteren of zit je met angst? Heeft de behandeling een goed effect op je? Het lijkt me heel moeilijk om met zo'n chronische ziekte te moeten leven. Heel veel sterkte en succes met afvallen!
Onbekend
September 13, 2012 om 18:43
Hey, dat zal inderdaad wel wat angst oproepen die steeds frequentere opnames. Welke behandelingen krijg je? En hoelang duren jou opnames? Heb je veel pijn of valt het mee? Hoeveel kun je nog doen met je lichaam? (sorry Ik ben SPH'er ik vind dit soort dingen interessant :)) Ik zie trouwens dat je nog 5 kilo af wilt vallen. Op je foto's zie je er slank uit en een bmi van 22 is voor een man echt keurig. Ben je zelf niet tevreden met dit gewicht?
Onbekend
September 23, 2012 om 15:48
Hai!

Sorry voor mijn late reactie, ik heb het heel druk gehad met mijn studie dus verloor ik valtaf een beetje uit het oog.

Maar damn wat heftig, 3 tot 6 weken vindt ik wel lang. Lig je dan echt op bed ook of mag je wel rond lopen of af en toe even een frisse neus halen?
Wel fijn dat je wel gewoon nog leuke dingen kunt doen en daar niet teveel in beperkt wordt. Festivals bezoeken, laat me raden, hardcore feesten? :-D
Dat je niet (full-time) werkt kan ik me voorstellen. Dat wordt ook wel lastig als je steeds met 3 tot 6 weken moet verzuimen.

Ik heb je aandoening gegoogled en ik schrok best wel van de prognose. Ik vind het knap dat je er zo 'relaxed' onder blijft, want die onzekerheid lijkt me heel lastig om mee te moeten leven. Maar precies wat je zegt, gewoon doorgaan, en natuurlijk zo veel mogelijk genieten van het hier en nu.

2-5 kilo, zoiets wil ik ook afvallen. Eigenlijk valt het heel erg mee maar toch duurt het op de 1 of ander manier langer dan je zou verwachten. Hoe staat het er nu mee? Vordert het een beetje? Hier gaat het wel goed, heb het gevoel dat ik afgevallen ben. Binnenkort maar weer eens wegen!

Fijn weekend!
Onbekend
October 20, 2012 om 08:16
Hellooo,bNee helemaal niet! Maar ik toon wel slanker, en mijn broeken zitten ook losser, vreemd! Hoe is het met jou? Al wat grammetjes/kilo's kwijt kunnen raken? Fijn weekend! Nuria.
Onbekend
October 22, 2012 om 05:26
Good luck met de nieuwe start
Onbekend
November 17, 2012 om 04:42
Hello!

Ik heb me redelijk aan mijn richtlijnen kunnen houden ja. Ben niet ongelooflijk afgevallen maar zit wel onder de 60 verwacht ik. Dit weekend ga ik me weer wegen dus ik ben benieuwd! :)
Hoe is het hier? Boek jij een beetje vooruitgang?

Fijn weekend!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan