Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, September 11, 2012

Chris52 woog op het moment van schrijven 82.00 kg (bmi: 28.37).

Update 12-09-2012

Gisteren sinds tijden gesnoept, heerlijk was het en de grootste verrassing, vanmorgen....... gewicht hetzelfde!!!! Dus mijn verhaal van gisteren blijft staan.

11-09-2012

De weegschaal, een ding. Misschien wel kapot? de batterijen zijn misschien wel leeg? Of al dat stof wat er op ligt, hoeveel weegt dat wel niet. POetsen dus, gedaan. Batterijen vervangen, gedaan dus toch kapot.

Nee hoor, analoge erbij, ok altijd 2 kilo minder op die weegschaal. Ook nu, ook kapot? Geen batterijen en nauwelijks stof. Alletwee kapot, of geen van tweeen.

Dan blijf ik alleen maar over, ben ik soms kapot? Want ik kom niet bij en val niet af. Consequent hetzelfde gewicht al bijna 2 weken. Ik heb geen batterij, was mezelf regelmatig en als ik naakt ben kan ik weinig uittrekken. Mijn haar is gegroeid. dat is het. Toch afgevallen natuurlijk, maar omdat mijn haar gegroeid is, gelijk gebleven. Dat ik daar nu niet eerder aan heb gedacht. Dan gaan we maar weer knippen, maar als ik knip wil ik ook verven en verf weegt weer wat, dus als ik niet kapot ben kom ik dan aan toch? Oh nee, want als mijn haar korter is val ik ook weer af. Naar de kapper gaan heeft dus geen zin, want het blijft gewoon gelijk.

Doe ik het fout? volgens mij niet. Ik hang gewoon weer eventjes, maar ik heb alle vertrouwen en het gaat vast goedkomen.

Ok lieve buddy's, (hoewel volgens mij de meeste tegenwoordig naar timboektoe zijn verhuisd) veel succes.

Tot de volgende keer,

Liefs Christel

September 11, 2012 om 04:26
Mooi item heb je er van gemaakt :-) Lastig hè!
September 12, 2012 om 02:56
Ja hoor, lekkerrrrrrr! Maar 1x maar he!
Onbekend
September 12, 2012 om 03:37
Wat heb je het weer leuk geschreven.
Als je inderdaad 2 weken stabiel bent ,ga je bijna twijfelen.
Anders misschien toch eens een ander weegschaal gaan halen.:grinnik:Ik vermoed dat je toch dagen er tussen hebt zitten met weinig cal.en dan weer met meer cal en dat heft elkaar mooi op.
Nu weet je in ieder geval hoe jij gelijk kan blijven.Dat is ook al heel knap.

Het zal je best frustreren maar volhouden Christel eens schiet het lijntje naar beneden.

Onbekend
September 12, 2012 om 04:42
Tja, herkenbaar verhaal, dat stilstaan... Gewoon doorgaan, dan daalt het vanzelf weer ineens. Bij mij gaat het langzaam maar zeker weer richting de 60 kilo, dus heel tevreden.
Ben toevallig ook wat meer aan het richten op onderwijs. Misschien weer een cursus ontwikkelen en schrijven bij de LOI, misschien wat anders. Alle mogelijkheden openhouden. Alles is welkom om dit moment.
Enne.... met de liefde gaat het prima! :hartje:
Onbekend
September 12, 2012 om 05:17
Wanneer?
U kunt dit medicijn het best 's avonds na het eten of voor het slapengaan innemen. 's Nachts is namelijk de aanmaak van cholesterol door de lever het hoogst. Zo profiteert u het meest van het effect van dit medicijn.

Dit is het advies Christel van je medicijn smorgens.Misschien toch maar weer omwisselen.
Onbekend
September 12, 2012 om 05:56
Oke .Ik ben ook geen dokter hoor,maar vond het wel typisch.

Ik heb ook zitten te denken om de thyrax s,avonds te nemen.
Maar hoe doe jij dat als het een keer 2 uur s nachts wordt.
En 2 uur van te voren niks eten .Soms als ik ga uit eten ben ik pas om 22.30 klaar .
Dan moet ik dus half 1 nog slikken .nee dat gaat niet lukken denk ik.
Groetjes ik ga onze boef uitlaten.
September 12, 2012 om 09:26
Ach, het wil bij mij nog niet zo. Verveel me ook een beetje op het werk op het moment en dan eet ik altijd wat te veel. Volkorencrackers e.d. dat dan weer wel, gezonder dan snoep, maar net zoveel, zo niet nog meer calorieën.
Onbekend
September 12, 2012 om 09:49
Nou.... in mijn geval val ik echt niet af van de liefde.. Hij is zoiemand met een hele snelle stofwisseling die de hele dag door blijft eten. En dan ook nog regelmatig een kind in huis, lastig om dan niet gezellig mee te doen...
Mijn bmi is laag inderdaad, maar ik ben nogal tenger gebouwd, bmi zegt ook niet altijd alles. Ik mag officieel nog 56 kg wegen, daar onder wordt het ongezond, dus dat lukt makkelijk... :) Voel me het lekkerst bij zo'n 60 kg en maat 38.
Kreeg toevallig net vandaag een uitnodiging voor een gesprek bij een detacheringsbureau. Wel voor een fulltime baan in loondienst en eerlijk gezegd krijg ik het daar best even benauwd van, het idee mijn vrijheid te verliezen. Maar het kan nooit kwaad om er naartoe te gaan en eens te kijken hoe het gesprek loopt. Wie weet zijn er nog andere mogelijkheden....
Succes en we houden contact!
September 13, 2012 om 11:22
Nagels knippen, geen luchtje of bodylotion, horloge af, oorbellen uit, alles helpt ...
:bigsmile:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan