Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, September 11, 2012

Barbara1982 woog op het moment van schrijven 96.70 kg (bmi: 32.31).

Yes yes yes yes yes! De eerste 5 kilo zijn eraf!!!!

Nadat ik in januari ben begonnen met sporten (en tegelijkertijd gestopt ben met roken) bleef mijn gewicht steeds rond de 100 kilo schommelen. De ene keer iets er boven en de andere keer iets eronder. Het lukte me niet om echt te lijnen en af te vallen en sinds ik begin augustus op vakantie ben geweest was ik het dan ook helemaal zat om op te letten op wat ik naar binnen stouwde. Ik besloot de weegschaal links te laten liggen en vooral te genieten van alle heerlijke barbecues en roomijsjes.

Maar al snel merkte ik dat fietsen en traplopen minder soepel ging en natuurlijk dat verschillende broeken moeilijker dicht gingen. Toen een van mijn favoriete spijkerbroeken weer eens aan vervanging toe was, omdat de slijtageplekken aan de binnenkant van mijn dijbenen toch echt gaten waren geworden, was mijn limiet bereikt. Huilend van frustratie besloot ik om toch aan een dieet te beginnen, ookal had ik al verschillende keren geprobeerd om daarmee te starten.

Een paar jaar geleden was ik al eens 14 kilo afgevallen met behulp van Sonja Bakker, maar ondertussen waren er meer dan 30 kilo bijgekomen. In die jaren had ik verschillende keren geprobeerd om opnieuw met Sonja Bakker te beginnen en ook andere dieten kregen hun beurt, maar niets leek te werken voor mij.
Maar nu weet ik wat er mis ging. Ik had te weinig motivatie!!

2 weken geleden ben ik weer op de weegschaal gaan staan. 101.8 kilo was het resultaat.
Ik begon met Sonja Bakker en op de momenten dat ik het moeilijk kreeg, bekeek ik plaatjes van kleren die ik graag zou willen hebben. Ik ben zelfs begonnen met het maken van een verlanglijstje.

En nu...... 96.7 kilo!!!!!
Het is lang geleden dat ik zo 'licht' was en dat in 2 weken tijd.
Dus ik ben superblij en om dat te vieren ga ik nog eens lekker genieten van alle plaatjes van al die mooie jurken, korte rokken, strakke broeken en sexy shirtjes die ik volgend jaar allemaal aankan.

September 17, 2012 om 04:41
Hartstikke goed van je! Gefeliciteerd!
Ik wens je veel succes om de motivatie vast te houden!
We hebben je wel gemist op de club! Laat je ons ook meegenieten van je succes?
:kwebbel69:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan