Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 14, 2012

Chris52 woog op het moment van schrijven 82.00 kg (bmi: 28.37).

Ken je het gevoel van de controle verliezen over je eigen lijf? Gisteravond zat zoonlief heerlijk te genieten van een belgische patat met een wicky burger. Mijn linkerhand schoot ongewenst over de tafel heen in een poging om een patatje uit het bakje te grijpen en met de snelheid van een tornado in mijn mond te stoppen. Helaas, hij was sneller. Alvorens mijn linkerhand zijn criminele daad kon verrichten had hij het bakje weggegrist en dichter bij zijn eigen lijf gebracht.

Toen kreeg hij dorst. Ja, natuurlijk, van die heerlijke zoute patatten. Er niet meer aan denkend dat zijn moeder een vetvretend monster onderdak verleent, liep hij zonder erbij na te denken naar de keuken. Ditmaal was het mijn rechterhand die een poging ondernam om in zijn bak te komen en er zo'n heerlijke lange friet met mayonaise uit te halen. Als een spin kropen mijn vingers over de tafel richting zijn bak, klaar om toe te slaan. 1, 2, 3....

In één keer was daar uit onverwachte hoek hulp. Mijn linkerhand schoot ook de tafel over greep de rechthand in een strakke greep bij de pols en trok hem terug. Gered, door mijn eigen lijf. Maar niet voor lang. Aangezien zoonlief nog even weg bleef, merkte ik toch dat mijn rechterhand ongewenst opnieuw een poging ondernam. Het water stroomde al uit mijn mond bij de gedachte aan die lange. Maar opnieuw was daar hulp uit onverwachte hoek, ik pakte de patat, ik had mijn linkerhand onder mijn been gelegd zodat die niet kon helpen en met dat ik het patatje pak, voel ik wat kleverigs op mijn hand.

Verchrikt kijk ik naar wat mijn rechterhand aan het uithalen is en naar wat ik voelde, je begrijpt dat mijn blik op de keuken was gericht, want daar kon elk moment mijn zoon weer aankomen. IK kijk dus naar mijn rechterhand en zie dat die nat is en er zit geen patat in. Waar is hij?
En dan zie ik het. De hond zit heerlijk zijn bekkie af te likken met zijn tong. Hij had duidelijk genoten van de patat die voor mij bestemd was. STerker nog, hij lonkte naar meer.

OP dat moment kwam Floris terug. Zich niet bewust van het kleine drama dat zich in de kamer had afgespeeld, ging hij door met het nuttigen van zijn oh zo heerlijke maaltijd. Ik knaagde vervolgens mijn slablaadjes op. LIjnen? Brrrrrrrrrr

Ik was gered. By the way, niets afgevallen.

Liefs Christel

Onbekend
September 14, 2012 om 03:07
:lachen: wat komische .Nou de hond heeft genoten.

Christel.
Je mag best wat friet hebben hoor ,maar dan maar 100 gram gebakken .
En met een tartaar champignons en tomatensaus .Gaat dat prima als vervanging voor het diner.

Ik zal maar niet zeggen wat ik nu allemaal eet.Veel heel veel.Noten,fruit,doppinda,s ,veel meer brood en crackers en heb de krokante muesli weer in huis gehaald.

Maandag ga ik weer op de rit maar niet meer onder die 1300 cal.Ik heb te weinig gegeten de laatste 2 weken.
En daarom veel te vaak gesnaaid.
De bloedtest is binnen.Keurig ijzer 8,9,tsh 0.8,t4 15 kan niet beter.

Lieve Christel Volhouden ik sta nu ook al 5 dagen stil.
September 14, 2012 om 04:14
Op dinsdag halen mijn Florissen altijd patat, maar dan ben ik sporten.
Ze moeten dan wat voor mij bewaren.
Als ik dan om acht uur thuis komt, eet ik (nog met het zweet op mijn lijf) die paar (koude!!) frieten met light mayo.
Niets in de hele week smaakt zo lekker ...
Dus ik begrijp je helemaal!!!!
:haha:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan