Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 20, 2012

Astertjes woog op het moment van schrijven 99.50 kg (bmi: 37.45).

Hoi allemaal,
Ik schrijf niet vaak meer een dagboekje hier, maar ik kom hier toch nog wel regelmatig. Het blijft fijn om verhalen van lotgenoten te lezen, wetende dat je niet alleen bent.
Dus laat ik ook maar weer eens een verhaaltje schrijven over hoe het met me gaat.
Op dit moment lig ik in bed dit te schrijven, en een filmpje te kijken. Niet uit luiheid, maar omdat ik last heb van een hernia en een ischias. Heel pijnlijk en niet aan te raden. Hoe dit is gekomen heb ik eigenlijk maar 1 idee over, namelijk dat ik teveel, te hard en te enthousiast aan het sporten ben gegaan.
Ik deed dubbele spinninglessen 2 a 3 keer in de week, fietste lange tochten en ging het liefst ook nog zwemmen. Ik voelde me heerlijk daardoor en deed het nooit met tegenzin. Ik vind het dan ook zoooooo jammer dat ik uitgeschakeld ben, kan nu geen fiets dam-tot-dam doen en mijn hele training staat op pauze.
Afgelopen week ben ik 1,6kg afgevallen... En hoe goed dat ook klinkt, ik ben erg bang dat het meeste daarvan spierweefsel is... Maar goed, met deze hernia KAN ik ook echt niks anders doen dan rustig bewegen (dobberen in het zwembad en rustig wandelen) als ik niet verga van de pijn.
Omdat ik weet dat ik voorlopig niet veel kan bewegen, en zelfs als het wel weer beter gaat ik niet voluit kan gaan trainen en het heel rustig moet opbouwen heb ik mijn eetplan een beetje daarop aangepast.
Ik heb nu in rust natuurlijk veel minder nodig dan ik nodig had toen ik 5 a 6 keer in week sportte.
Hopelijk verlies ik niet teveel spiermassa komende tijd, en des te meer vet, zodat het trainen straks alleen maar makkelijker zal gaan ;-)

Liefs van As.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan