Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 24, 2012

Maghetietsminder woog op het moment van schrijven 112.40 kg (bmi: 37.99).

Vandaag ging beter. De orientalse chili soep vond ik zelfs lekker. Leek een beetje op Thaise kippensoep. Heb alleen erg veel behoefte om te kauwen. Vanaf de derde week mag je ook repen, kan niet wachten.

Op naar de 110!!

September 26, 2012 om 02:39
Succes!!
Ikzelf doe nu het Prodimed dieet (eiwitdieet), onder begeleiding van een diëtiste. Ik heb wel ervaring met Cambridge.
Kan ook wel wat buddies gebruiken. Het is soms best pittig...

Is een suikervrij kauwgompje iets voor je (totdat de repen mogen)?

Tot ziens!!
September 26, 2012 om 06:22
Dank je Manjaneh,

Nou dan moeten we elkaar maar steunen van ook ik vind het heftig hoor. Het resultaat is natuurlijk geweldig tot nu toe. Kauwgom raden ze af omdat door het kauwen je een hongergevoel kan krijgen. Tot nu toe heb ik van de meeste mensen gehoord dat na een dag of vier het hongergevoel weg ging maar mijn maag rommelt af en toe flink.

Vooral 's avonds denk ik gewoon veel aan eten, ik heb ook zo'n zin in een kopje koffie met koffiemelk. Vind aan zwarte koffie niets aan en dronk graag een kopje koffie. Ik heb gisteren toch een beetje gespijbeld en 1 schepje in mijn koffie gedaan. Morgenavond heb ik mijn eerste weegmoment.

Mijn moeder heeft prodimed gedaan en met succes 32 kilo kwijt. Maar ook zij vond het in het begin heel zwaar.

Maar we gaan het doen he.... !!!!
September 28, 2012 om 05:25
Hi ja heb ik ook wel af en toe, ff iets kauwen maar ben ook weer bang dat ik daardoor meer honger krijg. Mag in principe volgende week repen maar heb weer alleen shakes en soep bestelt. Heb hier voor weight care gedaan met shakes en repen, ging best goed maar had toch een steuntje in de rug nodig. Ben al jaren op dieet en jo jo als een gek grrrrr word gek van mezelf. Was een aantal weken geleden nog 74 kilo en vorige week toen ik Cambridge begon was ik alweer 81.8 kilo, als ik me ff laat gaan kom ik gelijk een kilo of vier per week aan. Ik heb nu bij Cambridge alleen veel moeite met 2half liter water per dag, moet ik echt ff aan wennen!! Als ik ff tv kijk of achter laptop zit ofzo pak ik gelijk halve liter water.
Je moet echt niks extra's nemen met dit dieet, ken meer dit het gevolgd hebben en ook die af en toe gespijbeld hebben en die kregen allemaal daardoor honger. Met dat in mijn achterhoofd blijf ik overal vanaf, anders ben ik straks weer terug bij af :( en dat wil ik echt niet meer!! Dat gevoel zul jij waarschijnlijk ook hebben.... Het gaat ons lukken meid!!

:moppierood:
September 28, 2012 om 07:01
Je gaat hartstikke goed inderdaad als je een keer spijbel heb je weken last er van en dan is je motivatie ook weer minder. moet eerlijk zeggen dat de hoofdmaaltijden mij het moelijk maken vindh et niet lekker. en dan wil je graag het liefst gewoon eten, vanmorgen iets afgevallen maar hopelijk gaat het snel weer wat beter.

gr Ellen
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan