Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, October 16, 2012

Essie18 woog op het moment van schrijven 71.20 kg (bmi: 25.84).

Goedemorgen dames,

We gaan de gode kant op! 71,2 kilo. De vorige week is mijn gewicht eigenlijk een beetje blijven hangen op de 71,5 maar goed dat geeft ook niet. Ik probeer gewoon zo goed mogelijk vol te houden en dan komt het wel goed.

Ik moet zeggen, het is ook nog goed vol te houden. Ik heb wel mijn koolhydraat-intake geminderd, maar het is niet dat ik helemaal geen aardappelen, pasta, rijst of mie meer eet. Ik eet van alles wat, alleen de koolhydraten in mindere mate. En ik snoep af en toe ook een klein beetje. Zo was ik afgelopen vrijdag bij een vriendin, en die had een chocolade wolken-cake gebakken. Hmmmmm heerlijk! Wie ben ik dan om daar een stukje van af te slaan! En 's avonds nog wat zoute stengels geknabbeld met een wijntje erbij, en toch was de weegschaal me de volgende dag gunstig gezind. Als het zo kan, dan gaan er nog wel een aantal kilo's af, haha!

Nou weet ik wel dat hoe dichter je bij je juiste gewicht komt, hoe langzamer het gaat, ik realiseer me dat het niet zo voortvarend zal blijven gaan als nu. Aan de andere kant zit ik nog een eindje van mijn streef af dus voorlopig gaan we nog gewoon lekker even door.

Ik wens iedereen een heel fijne dag en heel veel succes met het afvallen - we kunnen het dames!

Liefs Es

October 16, 2012 om 03:08
gaat dus goed bij jou. et hem op. en lekker als je gesnoept heb dat je dan toch afgevallen bent. leuk afvallen
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan