Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, October 25, 2012

JowieS woog op het moment van schrijven 72.50 kg (bmi: 24.79).

:update:
Deze keer lukt het niet zo goed om te stabiliseren. In de eerste week direct aangekomen. Achteraf gezien was ik ongesteld en had dat blijkbaar veel invloed op mijn suikerbehoefte zo vlak na de kuur. Ik heb flink lopen snaaien.
Dus helaas niet mer op gewicht, maar daar ga ik nu hard mee aan de slag.
Ik ben afgelopen week voor mijn werk in het buitenland geweest. In een hotel, elke dag uit eten, en toch maar een halve kilo erbij. Ik heb wel waar mogelijk groente en fruit gegeten en niet te veel koolhydraten. Ook heb ik regelmatig gewandeld en gezwommen.
Het feit dat ik niet veel ben aangekomen in deze week geeft hoop voor de toekomst!

25 oktober
Mijn tweede Bio-HCG afvalkuur is weer voorbij. Het resultaat is 6 kilo lichter. Nu 12 weken stabiel blijven, in dit geval de feestdagen door proberen te komen, en dan doe ik nog een laatste kuur om mijn streefgewicht te behalen. Tijdens de vorige stabilisatie periode was ik 1,3 kilo aangekomen (6 weken). Dus het risico is nu dat ik 2,6 kilo aankom in de komende 12 weken... Ik mag volgens de regels maximaal een kilo afvallen of aankomen in deze periode, dus dat wordt opletten. Zeker omdat ik alles zo lekker vind, dat nu in de winkels komt te liggen. Speculaas, kruidnootjes, borstplaat, suikerwerk, oliebollen... Waarom zijn dit soort lekkere dingen nou weer zo slecht? Ik ga mezelf niets verbieden, maar moet natuurlijk wel een balans vinden. Voor elke dag dat ik iets neem, moet ik een dag niks nemen. Dat is mijn plan, en nu kijken in hoeverre ik me eraan kan houden... Ik wens mijn buddies heel veel sterkte in deze periode, want het is voor iedereen moeite om de vele verleidingen te weerstaan. Veel succes allemaal!

October 25, 2012 om 03:09
Wow, wat een mooi resultaat. Nu vasthouden. Ga je in de 12 weken die nu volgen ook niet op controle? Want dat zou wel een extra stok achter de deur zijn.
Tja, die moeilijke periode komt eraan. Niet in huis halen scheelt al een heleboel.
Als je eenmaal aan de speculaas begint......
Niet doen, niet aan denken, en alleen op 5 december.
Veel succes!!
October 25, 2012 om 03:24
Hier gaat het wisselend. Ik blijf terugvallen in een bepaald patroon: het gaat een aantal dagen (soms wel 1.5 week) goed en dan val ik ook heel netjes af. Maar dan moet ik een soort van inhaalslag maken, waardoor ik het afgevallen gewicht er net zo hard weer bij eet. Ik weet wel dat gewicht raak ik ook snel weer kwijt, maar zo schiet het natuurlijk niet op.
Maar ik weet dat het eetadvies van de consulente werkt, als ik maar niet van die snaaibuien krijg. Ik moet daar bewuster mee leren omgaan, maar als ik eenmaal in zo'n bui zit, is dat heel moeilijk.
Ach, eens zal het toch lukken om op mijn streefgewicht te komen. Ik houd moed!
November 11, 2012 om 14:02
Balen zeg, dat je weer zo snel aankomt. Probeer toch jezelf weer te herpakken, want de feestdagen komen er zo aan.
Wat voor werk doe je, dat je naar het buitenland 'mag'? Je hebt goed opgelet, en maar iets aangekomen. Het komt dus wel goed. Het blijft gewoon oppassen. Een keer wat lekkers kan best, maar niet te vaak.
November 25, 2012 om 06:27
Hoi dat stabiliseren zal je wel lukken, veel geduld hé!
Met mijn ma gaat het bergaf hé, kanker kan zo vlug zijn, ze krijgt geen chemo, wel wat versterkends voor het bot, maar ze heeft geen illusies meer en ze aanvaardt haar lot, thx.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan