Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 29, 2012

Justmars woog op het moment van schrijven 78.60 kg (bmi: 24.53).

En opeens ben ik er bijna, bij mijn einddoel. Dat voelt heerlijk, maar ook raar.

Ik woog tot 10 jaar geleden zo'n 67 kilo tot ik aan kwam door medicijngebruik. Op mijn zwaarst woog ik 95,5kg, op de grens van obesitas. Ik viel af en toe wat af, maar kwam ook steeds weer aan. Onder de 80 kilo ben ik nooit meer gekomen. Ik was begin dit jaar 90,5kg en had al doel 78 gesteld. Dat leek zo'n ver-van-mijn-bed-show... Maar stapje voor beetje ben ik nu bijna bij mijn doel. Echt wow, dat had ik nooit verwacht!

Het is heerlijk, maar ik moet ook wennen. Dat ik nu wel weer een trui bij een broek kan dragen ipv bij een rok. Dat hemdjes langer vallen. Dat al mijn rokjes te wijd zijn. Dat ik opeens weer wat ik mijn broekzakken kan stoppen zonder dat ik pijn op mijn been/heup heb.

Het is ook wel een groot verschil, -12 kilo. En nog maar een halve kilo tot mijn doel. Ik wil het liefst dan nog een paar kilo kwijt en rond de 75 blijven wegen. Dat is een mooi gewicht bij mijn lengte van 1,79m. Maar jeetje, mijn doel is mijn handbereik!!

October 29, 2012 om 05:13
:zogaatiegoed: Heel goed meis. en ik snap heel goed dat het wennen is. En nu op gewicht blijven. Vond ik zelf wel een beetje moeilijk. fijne week. groetjes Linda
October 29, 2012 om 05:51
:wave:
Goed bezig!
Ik snap wel wat je bedoelt dat het wennen is. Het is één van de dingen die mij belet om écht door te zetten: stel dat ik straks ineens slank ben, dat is raar, dan ben ik ik niet meer. (ik ben altijd te zwaar geweest)
October 29, 2012 om 06:10
Jeeej, wat goed van je! :) Een halve kilo, dat is niet veel meer. En dan nog een paar kilo. Echt heel knap! Wel blijven schrijven daarna he? Veel te gezellig! :)
Onbekend
November 3, 2012 om 13:28
Gaat goed he! super joh hou nog even vol!
Onbekend
November 4, 2012 om 07:36
Van harte gefeliciteerd!!!!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan