Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 29, 2012

Lida62 woog op het moment van schrijven 65.40 kg (bmi: 24.32).

Gelukkig.... een fijn ontspannen weekend achter de rug.

Hoewel, zaterdagavond deed Bunny:konijn: vreemd. Ze is al ruim 9 en ze bleef maar plat liggen en rillen. Ze had ook bijna niets gegeten en pakte ook niks meer aan, zelfs geen snoepje. We gingen ervan uit dat ze zondagochtend wel eens levenloos in haar hok zou kunnen liggen, maar het leek gelukkig weer beter te gaan. Ze kwam weer 'omhoog' voor een stukje appel. Vanmorgen waren haar gewone brokjes ook weer op en lijkt ze weer in haar normale doen :)

Lekker met man en dochter genoten van het mooie :zon: weer en gisteren een heerlijke :herfstboom2::herfst::herfstboom2: boswandeling met aan het eind een heerlijk :kopjekoffie: op een terras in het zonnetje...... hmmmmm!

:04fijnedag: :dag:


October 30, 2012 om 09:36
Hoi lida, dank voor je berichtje. Als je de uitslag vergelijkt met mijn bloedgroep A neg. dan was het te verwachten dat tarwe eruit zou komen. Misschien toch maar weer eens de boeken van het bloedgroep dieet naslaan.
Ben je schrik al een beetje te boven ? En weer terug in het gareel met clean eten ? Sterkte en succes. Groetjes
October 30, 2012 om 09:42
Ah! Lekker genoten dus van het weekend! Fijn hoor!
Verrassend eigenlijk dat jullie zo positief naar mij kijken. Zelf heb ik altijd het gevoel: Ze zullen me wel eens te veel vinden zeuren en denken: Ja, nu weten we het wel, Susan.
Ik ben altijd bang dat ik op een dag mijn pc aanzet en dat ik ineens geen één buddy meer heb!
En niet dat mensen naar mij kijken en denken: Ik wou dat ik het ook zo kon!
Dus verbaast het me steeds weer de positieve reacties van jullie. Dat is wel heel erg opbouwend voor mijn zelfvertrouwen. :+:
En tuurlijk heb ik ook mijn eet momenten. Wel niet zo vaak, want ik zorg gewoon dat ik niks in huis heb. En ik ben te lui om ervoor naar de winkel te fietsen! :lalala:
Daan zijn kinderen weten, hopelijk, van alle pogingen die hij heeft ondernomen, maar moeders gebruikt alles om te manipuleren, kwaad te spreken en de boel om te draaien. De oudste 2 zijn volwassen, maar ongeveer anderhalf jaar geleden, bij het laatste geding, hebben ze aangegeven niks met hun vader te maken willen hebben. En wat moet je dan als jongste? Je bent dan tegen je moeder, je loopt voorbij aan je oudere broer en zus! Dus ´wil´ je ook geen contact met je vader. En inmiddels is het al zo lang geleden, dat ze ook misschien niet meer weten hoe ze dat zouden moeten aanleggen. Ik heb ze ook nooit ontmoet. De oudsten zowiezo niet, de jongste mocht een heel enkele keer mee onder de belofte dat Daan ´m niet mee naar zijn huis zou nemen. Verboden! Maar dat leverde voor dat ventje altijd zo veel ellende op als hij weer thuis kwam, een boze en minachtende moeder, zijn verhaal niet kwijt kunnen, scheldende en minachtende broer en zus, dat hij ook niet meer wilde. Triest hoor!
En het enige wat Daan heeft gedaan was weggaan! Praktisch zonder zijn eigen spullen. Kreeg hij ook niet meer mee. Geen foto´s. Alles wat hij nu heeft is bij elkaar gesprokkeld van familie, vrienden en kennissen, oude buren. En iedereen heeft ook uiteindelijk met haar gekapt! Om haar negatieve, hatelijke houding. Mensen kwamen gewoon letterlijk en figuurlijk ziek en vergiftigd daar vandaan. Kun je dus nagaan wat ze haar kinderen heeft aangedaan. En nog steeds doet! Heel erg verdrietig. In en in triest! En zelfs nu ze weet dat haar kinderen straks alleen op de wereld staan, wil ze niet toegeven en houd ze de haat vol.
Maar hoe is het nu met Bunny? 9 jaar is toch best oud voor een konijn? De mijne zijn meestens niet ouder dan 7 geworden. En de oudste heeft nu ook die leeftijd. De jongste is anderhalf. Maar ik hoop dat ze het samen nog lang gezellig hebben, hoor!
:totdevolgende::totlater:
October 31, 2012 om 06:30
Lief Bunny. En leuke foto van jullie. In Turkije?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan