Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 29, 2012

HannaSophie woog op het moment van schrijven 83.50 kg (bmi: 29.58).

Gisteren had ik een verjaardag maar ik heb het gebak afgeslagen en alleen een paar stukjes kaas, worst en komkommer gegeten en 5 amandelen ofzo. Best goed van mezelf vond ik :) We kwamen pas om 20:00 thuis en we moesten nog eten dus ik heb een loempia gemaakt in de oven, maar daarna had ik weer snel honger :( ik snap echt niet hoe dat kan. Dus toen heb ik nog 4 crackers gegeten met philadelpia en gerookte zalm.

Vanmorgen in de trein weer een lekkere shake, die bevallen wel goed :) Op het werk 2 rijstwafels en thuis de shakepoeder gemengd met optimel kwark en een paar aardbeien. Daarna boodschappen gedaan, naar dokter en apotheek geweest, ik heb eindelijk wat sterke pijnstillers gekregen voor mijn spanningshoofdpijn. Ik ben bijna 3 weken thuis geweest en ik werk nu bijna 2 weken 2 uur per dag maar de hoofdpijn gaat maar niet weg. Dus hopelijk helpt dit! Ik wordt er wel erg slaperig van merk ik...

Voor avondeten heb ik sushi zonder rijst gemaakt, was best lekker! Maar natuurlijk niet zo lekker als echte sushi en het vulde in eerste instantie ook niet zo, maar ik kan er toch weer even tegenaan. Vanavond als tussendoortje een cappuccino en een kakifruit, lekker! :D

Nog één dag te gaan en dan mag ik me weer wegen! Ik ben ZO benieuwd of er iets af is! Ik merkte vanmorgen wel dat mijn spijkerbroek iets minder strak zat haha, dat belooft veel goeds! Daarna nog één weekje volhouden en dan lekker op vakantie :)

Morgen heb ik weer een verjaardag en vrijdag een etentje, maar van dat etentje ga ik wel genieten hoor, we gaan sushi eten en dan kun je toch niet om de rijst heen eten, haha. En ik heb de laatste weken al zooooveel leuke dingen moeten afzeggen vanwege die hoofdpijn :( dus ik ga er lekker van genieten! En dan ga ik zaterdag en zondag wel weer wat strenger zijn voor mezelf.

Nog een kleine domper vandaag, ben ongesteld geworden pfff... vandaar misschien die onstilbare honger haha. En ik heb af en toe zoooooveel zin om te zondigen... maar ik weet gewoon dat ik me dan super schuldig zou voelen dus tot nu toe lukt het me wel om me daar overheen te zetten. Uiteindelijk kom ik de dag wel door maar het kost af en toe flink wat doorzettingsvermogen :) Hopelijk krijg ik woensdag weer wat extra motivatie om de tweede week door te komen!

Onbekend
October 29, 2012 om 15:10
Leuk dat je ook vorige week begonnen bent. Ik zag dat je ook yvonne lemmers doet.
Fijn dan kunnen we elkaar helpen als het tegenzit soms.

Jammer dat je zo'n last van je hoofd hebt.
Ik hoop dat dat over gaat voor je dat is echt vervelend.

Ben benieuwd of je afgevallen bent.
Onbekend
October 29, 2012 om 15:37
Ik heb koolhydraatarme crackers gekocht bij dieetwebshop.nl.
Daar hebben ze eigenlijk vanalles.
Kijk maar eens.
October 30, 2012 om 14:23
Hey
Ik zou je graag volgen als je dat niet erg vindt.
Ik ga vanaf morgen ook proberen enkele weken wat sneller af te vallen via shakes om dan via "gezond eten en bewegen" verder af te vallen (wordt de eerste dagen wel moelijk, donderdag gaan eten en van vrijdag tot zondag op weekend, de echte start zal dus eigenlijki maar op maandag 5 november zijn).
Hoe lang ben jij nu bezig en hoeveel afgevallen?
Groetjes
S
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan