Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, November 1, 2012

Linda55 woog op het moment van schrijven 67.00 kg (bmi: 25.22).

Hallo allemaal,

Het is nodig tijd om weer eens een nieuw bericht hier op valtaf te schrijven.

Inmiddels ben ik dus zo'n 38 kg afgevallen en ben inmiddels gestopt met de shakes etc. en ben weer normaal eten aan het eten, echter met GOK (Grip Op Koolhydraten). Ik ben van maat 48/50 naar maat(je) 36/38 gegaan, da's echt lachen, daar wordt je vrolijk van, ik wel tenminste. En het resultaat mag er dan ook zijn, ondanks dat ik er nog niet helemaal ben. Maar met mijn GOK gaat ook dat vast lukken.

Zo heb ik ook wat nieuwe foto's geplaatst en een nieuwe profielfoto, ik ben een gelukkig mens kan ik wel zeggen. Zoals jullie kunnen zien zijn wij de bergen in geweest met vakantie, dit had ik mij een 1/2 jaar geleden nog niet kunnen bedenken. Ik heb een berg van 2250m1 hoogte beklommen, een wandeling van maar liefst 5,5 uur, wel naar beneden met de gondel want naar beneden lopen daar was het inmiddels te laat voor. Maar ik heb het gepresteerd en ben trots op mijzelf!

Gaat het bij jullie buddies ook goed? Ik blijf jullie volgen hier!

Groetjes van slanke den Linda

November 2, 2012 om 03:39
Wat een verschil, Linda! Fantastisch!
Ik kan me echt voorstellen dat mensen die je een poos niet hebben gezien, je niet herkennen!

~Elizabeth~
November 2, 2012 om 07:05
netjes hoor Linda ,nog maar 2 kilo!!!!
Ik moet er nog iets meer,maar inmiddels ook zonder shakes,kon het niet meer opbrengen
ik heb het boek grip op koolhydraten ook,alleen ik moet me er nog in verdiepen,ooit wel doorgelezen,maar begreep het niet helemaal!!!
:monicayolande:
November 2, 2012 om 08:26
Hallo, Ik heb u niet gevolgd, maar lees u verhaal net en zie u foto's wat een geweldige prestatie heeft u geleverd!!!!
November 6, 2012 om 04:57
Het cambridge dieet is denk ik niets voor mij. Ik hou te veel van eten, dus als ik dan helemaal niks mag eten dan ga ik juist "vreten". Maar ik ga na een pauze van een paar weken nu weer verder met Sonja Bakker. (ben in in die weken niet aangekomen, maar niet afgevallen). De vorige keer ben ik 10 kwijt geraakt met sonja, dus hoop dat nu weer te doen....
Wat geweldig dat je een berg beklommen hebt!! Heerlijk om je weer fit te voelen he?! Ik heb dat nu al, dus ben benieuwd hoe ik me voel als ik mijn streefgewicht behaald heb!!
Hoe gaat het nu je gestopt bent met de shakes?
January 6, 2013 om 14:29
hoi hoi, een beetje een late reactie maar bedankt voor je berichtje.
Ik heb het wel even laten gaan de laatste maand, maar ik ben er nu weer klaar voor.
Hoe gaat het met jou?
January 9, 2013 om 17:27
hoi Linda
ook weer de draad oppakken na al het feestgedruis? Ik hoop voor jou dat er niet al teveel kilo's zijn bijgekomen ik kan mijn haren wel uit mijn kop trekken. hahaha waarom laten we ons nou weer zo gaan?? Zelf heb ik een hele drukke tijd achter de rug, in sept. begonnen met een opleiding tot diabetes verpleegkundige. Mijn dochter heeft een appartementje gekocht in augustus en toen was het veel klussen etc. Van over maat van ramp werd een tante van mijn man opgenomen in het z.huis waar we 4 weken lang elke dag op bezoek gingen. Toen ze weer naar haar kamer mocht ging het ook niet goed en is 2 e kerstdag overleden. Nu nog druk met afwikkelingen en de draad van de opleiding weer hervatten. ( mijn man was haar enige fam. lid zelf nooit getrouwd). Zo is het bij mij de laatste maanden eigenlijk verlopen, niet met afvallen en sporten bezig geweest. Maar de rust is weder gekeerd dus ik hoop dat ik weer tijd kan vinden om te sporten buiten mijn 36 uur werkweek/ huishouden en school om.hahaha wat klinkt dat veel maar ik hoef nog maar 3 x naar school en dan in mei de toets/examen.
succes met je strijd, maar hoeveel was je eigenlijk aangekomen?? ik kan dat bij meer buddies niet terug vinden.
groetjes corrie
Onbekend
January 14, 2013 om 11:29
Hallo Linda,
Ik wil wel buddies met je worden hoor. Ben zelf super gemotiveerd om af te vallen en het gaat best redelijk. Heb zelf nooit Cambridge of GOKken gedaan maar ben met je eens dat feitelijk alle diëten crash-diëten zijn omdat je ver beneden de "normale" hoeveelheid calorieën zit. Wat goed dat je zo op je gewicht gekomen bent. Super hoor!
Groetjes van MollyWolly
January 14, 2013 om 15:47
hoi hoi bedankt voor je reactie. Ik ben het toch ook maar niet gaan volgen. Het voelde niet goed. Ik ben nu aan het lezen in het boek van Amber albarda erg leuk en leerzaam en het helpt me nu al goed!
January 14, 2013 om 16:32
Dank voor jullie reactie dames! Ik heb bij jullie ook weer wat geschreven, zo kunnen we de motivatie hoog houden, zet 'm op allemaal, WE KUNNEN HET!
Onbekend
January 14, 2013 om 16:52
Dank voor je reactie.

Nadat de maagband verwijderd werd duurde het nog drie maanden voordat de complicatie aan mijn maagzenuwen rustig was geworden. Door die complicatie kon ik helemaal niets meer binnen krijgen. Mijn bandje was ook niet gevuld maar gewoon leeg.

Toen die complicatie genezen was kwamen de kilo's er langzaam aan weer bij tot weer een totaalgewicht van rond de 130 kg.

Sinds ruim 3/4 jaar ben ik aan het afvallen. Ik heb geen overeetneigingen meer en voel me ondanks mijn depressie rustig met het eten. Ik ben ook enorm gemotiveerd om er nog een flinke klapper aan te geven. Ik stel mijn doelen nu per 10 kg en daarna kijk ik weer verder.

Ik ben ook wel van de no nonsense hoor, gebruik geen plaatjes etc. Maar ben wel oprecht geïnteresseerd in hoe anderen kunnen afvallen en hun behaalde gewicht kunnen behouden.

Ik mis de maagband niet, hooguit als kiespijn. Elke dag boven de pot hangen is ook niet echt bevorderlijk voor je humeur en als je helemaal geen enkele voeding meer binnenkrijgt (zelfs soep ging er niet in) dan word je ook heel slap.

Ik leefde op koffie en kon heel soms een cracker eten, alle andere voedingsmiddelen bleven niet binnen. Ik raad iedereen dan ook af om een maagband te nemen. Gelukkig worden ze weinig meer geplaatst.

Voor nu wens ik je heel veel succes en idd we kunnen het!

January 17, 2013 om 12:05
amai , wat behaalde jij een prachtig resultaat !
proficiat !!!
:zogaatiegoed::zogaatiegoed::zogaatiegoed::greatjob2::toppie:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan